威特

星期六 14 四月 2Ë Vitesse vlucht van die seizoen. Gelukkig was de wind gedraaid naar het westen en de temperatuur gezakt naar normale waarden voor de tijd van het jaar.

我们在那里 51 笼, 24 在道夫 27 母鸡. Wel een aantal minder dan vorige week maar toch nog een mooi aantal. We hebben een aantal laatkomers van de eerste vlucht laten zitten zodat zij kunnen herstellen. Komende week zullen we dan weer een aantal meer kunnen inkorven.

Op zaterdag was het s’morgens best nog bewolkt maar de verwachtingen waren dat het langzaam zou opklaren. 鸽子随后也排到 12.00 小时.

的 1Ë 我们现在做出了不同的决定,不再在两个航班上输入鸽子 13.46 小时. 我们几乎不得不 3 等待 2Ë duif maar daarna kwamen ze toch redelijk vlot achter elkaar. Een heel verschil met vorige week. S’middags om 15.00 uur waren reeds 50 的 51 鸽子在家. Al met al een redelijk verlopen vlucht.

我们有这个时间 4Ë plek in onze vereniging. De overwinning ging dit keer naar de combinatie Bekkedam / Blockhuis. Heren proficiat. 点击此处查看结果.

Komende week gaan de duiven naar Bierges, voor ons betekent dat een afstand van ongeveer 240 千米. Zoals de verwachtingen nu zijn draait de wint naar het Noordoosten zodat ze er ongeveer 3,5 uur over zullen doen. Dit kan een mooi vluchtje worden.

 

Heel langzaam voeren we de training op. De duiven vliegen / trainen nu ongeveer een half uurtje. Dit zal de komende week worden opgevoerd naar een uur. Vanaf half Mei zal dit 1 小时和 15 minuten moeten gaan worden. We hopen dat we de duiven in de maand Mei en Juni top hebben en mooie uitslagen kunnen maken maar ook dat kan zo maar weer anders worden. Je hebt veel dingen in eigen hand maar lang niet alles.

 

Allen veel succes komend weekend en geniet van het mooie weer!

收藏 永久链接.

评论被关闭.