威特

星期六 23 juli stond Weert op het programma voor de jonge duiven over een afstand van 151 千米.

我们在那里 50 笼. Er werd ‘s morgens even gewacht met het lossen tot dat de zichten goed waren en om 08.30 uur was het zover en gingen de duiven de lucht in.

Wat ons wel verbaasde is dat de duiven werden gelost met de wagens zo opgesteld dat ze met het lossen tegen elkaar aan vliegen, als we dat zien vragen we ons altijd weer af waarom er zo gelost moet worden. 找一个附近的卸货点,卡车可以并排站立,鸽子有足够的空间开始飞行.

鸽子预计会有一个小 2 需要几个小时. 那发生了, 的 1Ë 我们现在做出了不同的决定,不再在两个航班上输入鸽子 10.24,45. 这个是正确的,因为该地区没有进一步的报告. 以下鸽子在那之后恢复得很好. 中 10 分钟他有芦苇 17 经过天线.

大多数爱好者都做得很好, 然而这周又出现了鸽友,他们的鸽子回来了. Blijft altijd weer vreemd waarom ze bij de ene liefhebber wel goed afkomen en bij de andere wat minder.

Bij het maken van de uitslag bleek ook maar weer dat de eerste duiven het best goed gedaan hadden. 我们有 1Ë, 2Ë 4Ë 在 5Ë 地方社会 (看效果). In het rayon hadden we nu ook weer de 1Ë plek tegen 1633 鸽子, 并进一步 4Ë, 7Ë 在 8Ë 放在区内. Dus alle 4 非常早的鸽子.

的 1Ë plek in het rayon was dit jaar voor de 3Ë keer. Een mooie reportage hiervan staat op “hart van Twente CC4” Zie onderstaande link.
https://cc4hvt.nl/tophok-gebr-van-langen-levert-nieuwe-topprestatie-nu-op-weert-jonge-duiven-van-23-juli-2022/

Verder hadden we weer een fraai prijs percentage van 60% (30/50)

Komende week staat Tongeren op het programma over een afstand van 199 千米.

祝你好运所有,直到下周.

收藏 永久链接.

评论被关闭.