威特

星期六 21 八月 2Ë Natoer vlucht vanuit Weert over een afstand van 151 千米.

Deze week wederom alles ingekorfd, en dat waren er 76 亦即 26 道夫, 26 母鸡和 24 年轻人. Er waren een aantal liefhebbers die de jonge duiven niet hebben gespeeld. De voorspellingen waren namelijk ZO wind en dan blijft het gevaarlijk voor onervaren jonge duiven. Gelukkig zijn onze jonge duiven inmiddels ervaren genoeg om met een ZO wind thuis te komen.

Het was zaterdagmorgen eerst nog dikke mist, zichten waren ‘s morgens nog minder dan 100 仪表. Gelukkig had de lossingscommissie geduld en werd gewacht tot dat de mist was opgelost. Lossing was uiteindelijk om 10.45 小时. 这个 2Ë Natoer vlucht was het een lossing van het gehele Noorden van de afdeling, vandaar 15.783 duiven die meededen aan het concours. Een fraai aantal voor een Natoer vlucht.

Helaas was er een beetje wind uit het ZO waardoor aan de oostkant van vroege duiven in de afdeling Noord geen sprake kon zijn. Met een ZO wind vliegen de duiven te veel richting het Westen. De snelheid van de eerste duiven ging richting de 85 公里每小时. 左右 12.36 uur zagen we de eerste 2 duiven aan komen vliegen. Een aantal seconden later vlogen er al 8 boven het hok. Ze gingen dit keer best vlot naar beneden. Vandaar ook in de eerste 3 seconden reeds 5 鸽子计时.

Het ging dit keer wel heel snel, binnen 10 分钟他有芦苇 50 主频. De eerste vroege duiven waren allemaal oude duiven maar de jonge duiven komen nu ook steeds beter af. 我们在那里 76 mee gedaan en 72 waren er heel vlot, die andere 4 waren er later in de middag ook alle 4. Dus alles weer thuis.

In de vereniging waren er 283 鸽子, 共 9 恋人. Onze duiven maakten dit keer wel een geweldige uitslag. 我们有 1Ë, 2Ë, 3Ë, 4Ë, 5Ë, 6Ë, 7Ë 在 8Ë 地方社会 (看效果). 更远 23 在第一鸽子 33, allemaal mooie vroege duiven. Ook het prijspercentage was wederom heel hoog en wel 80%. (61/76) Dus al met al een goede vlucht met veel vroege duiven en alles weer thuis.

本周末的 3Ë Natoer vlucht vanuit Burdinne over 236 千米. Waarschijnlijk met een N-wind en dan zullen de duiven er toch minimaal 3 uur voor nodig hebben om het thuishonk te bereiken.

祝一切顺利,下周见.

收藏 永久链接.

评论被关闭.