Vliegseizoen 2016 weer van start.

马季 2016 is weer begonnen. 我们有我们所有的鸟 (文化和飞) 上 6 一月 2016 链接和去完全满意. 此时,, 12 四月, 我们有 73 年轻人. Bijna hetzelfde aantal dan vorig jaar. 相当数量的开始,今后一段时期正在进行. 在三月的第一周,我们从分离公鸡母鸡,我们慢慢开始训练的车手. 星期六 26 maart hebben we onze doffers en duivinnen een aantal kilometers weggebracht Het bleek een pittige klus om snel thuiswaarts te keren, maar na 2 uurtjes waren ze allemaal terug. 然后,你可以看到所有旧有经验的鸽子可以,但一岁的鸽子有它很难找到对阁楼直线.

星期六 2 april was de eerste opleervlucht met de Kring van onze afdeling. De weersvoorspellingen waren goed te noemen en daarom hebben we ze ook allemaal ingekorfd en we waren tevreden op welke manier ze thuis kwamen. Het ging niet eenvoudig maar ze kwamen uiteindelijk toch allemaal weer thuis.

peter_en_rene_met_de _384

Peter en Rene met de 384

上周六 9 四月,这个开始点. 鸽子去德尔纳用的距离 128 公里. Het werd een mooi vluchtje met voor de eerste duif een snelheid van bijna 95 公里每小时. Dus de eersten waren in een uur en 20 minuten weer thuis. De 1e was een jaarling duivin, 的 2015-1331384. Bij thuiskomst vloog ze nog een rondje en na het landen op de ren bleef ze nog even rustig zitten. We hebben haar snel naar binnen gedreven ze werd geklokt op 12.06.28. Toen ze binnen was kwamen de 2Ë 在 3Ë duif ook reeds aangevlogen. Ook deze vlogen nog een rondje extra. Deze 2 werden beide geklokt op 12.07. Daarna kwamen er iedere minuut wel een aantal aanvliegen. Nadat we een beetje hadden rond gebeld wisten we wel dat de eerste duif mooi op tijd zat maar dat ze uiteindelijk de 1Ë van de gehele kring van onze afdeling tegen ongeveer 6.650 duiven zou hebben dat was wel een fantastisch begin. Mede ook omdat de wind ZO was en normaal gesproken aan de oostkant geen 1Ë van de kring te behalen valt. Blijkt maar weer dat het altijd niet te voorspellen is waar de kopduiven terecht komen in de uitslag. Des te meer een super prestatie van deze jaarling. (stamt voor 75% af van de Heremans lijn en 25% van onze eigen lijn) In de vereniging begonnen we met een 1e, 2Ë, en 3e plek met 10 在第一鸽子 22. We hadden er totaal 45 笼换点和它飞 23 价格. 因此,百分比 51% op de eerste vlucht. 一个良好的开端. 点击此处查看结果

到接下来的几个星期,希望天气将再次很好周六鸽子与蓝色的天空和白色蓬松的云彩在天空. Zoals de voorspellingen nu zijn is dat twijfelachting maar het is nog maar dinsdag en het kan nog totaal anders worden.

Vanaf deze kant iedereen weer succes en geniet van onze mooi hobby “Postduiven”

Bookmark the permalink.

评论被关闭.