通厄伦

星期六 29 april stond Tongeren op het programma over een afstand van 199 千米. 我们在那里 59 上篮很好 26 在道夫 33 母鸡.
De vooruitzichten van het weer waren voor de zaterdag niet slecht maar helaas klaarde het niet op in Tongeren. De bewolking bleef daar hangen en daarom werd de vlucht uitgesteld naar de zondag.

Op zondag was het direct goed en werd er om 9.00 小时卸载. Een perfect vertrek volgens de lossingscommissie.
Helaas was de wind op zondag weer gedraaid naar het Oosten zodat voor vroege duiven in de afdeling bij ons geen sprake kan zijn op zo’n korte vlucht. Zaterdag was de wind wel goed geweest maar toen was de bewolking niet verdwenen.

对于早起的鸽子,我们必须在半场前做一些事情 12 zitten. De eerste werd geklokt om 11.29,59. Een jarige doffer 22-8162037. 的 2Ë 我们现在做出了不同的决定,不再在两个航班上输入鸽子 11.30,45 和 3Ë zat om 11.30,52.
De overige duiven kwamen vlot af zodat een kwartier na de eerste duif reeds 48 duiven thuis waren. 这个 48 zitten ook allemaal in de prijs. 一个不错的价格百分比 81%

In de vereniging begonnen wij met de 5Ë 地方, daarna de 8Ë, 9Ë 等等. 在 6 在第一鸽子 17 (看效果). 一个不错的结果. 的 1Ë plek was dit keer voor Vincent Bonnes, met een fraaie vroege duif aan de Oostkant. 文森特祝贺.

Ook in de standen staan we er reeds goed voor, in de vereniging staan we zelfs al bovenaan, terwijl we bij de eerste 2 vluchten nog niet bij de eerste 3 in de vereniging hebben gezeten. Maar wel een bewijs dat de duiven vlot achter elkaar terug komen zodat er genoeg punten gepakt worden.

Volgende week staat Marche op het programma, een mooie losplaats met al 258 千米. Waarschijnlijk zoals de voorspellingen nu zijn wederom een Oosten wind. Kan wederom een mooi vluchtje worden.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.