季节 2021 离开

We hebben in de 1Ë week van januari al onze kweek en vlieg duiven gekoppeld. In totaal waren er dat dit jaar 60 夫妇. Best veel en alle vakken zaten dan ook bijna vol. De kweek verliep desondanks niet geweldig. De meeste duivinnen hadden eind januari gelegd. Zoals we altijd doen hebben we de eieren van de kwekers verlegd naar de vliegduiven. We hadden bij de kweekdoffers best een aantal oude doffers zitten. Helaas waren de eieren van al deze oude doffers niet bevrucht, ook van de 2Ë ronde niet. Verder hadden we een aantal late jonge duivinnen die slecht op eieren kwamen. Dan begin februari de kou er overheen en dan is het aantal jongen minder dan waar je van tevoren op gehoopt hebt. 反正, dat is ook duivensport.

De hele maand maart denk je dat de vluchten wel worden uitgesteld, Corona, avondklok enz. Training van de duiven is moeilijk omdat de tijd nog niet verzet is. Maar dan komt toch op 26 maart het verlossende woord dat de vluchten gewoon doorgang vinden. Dan de duiven toch nog maar snel even 1 keer africhten en dan moeten ze er staan.

星期六 3 april de start van het seizoen 2021.

Zoals vaak waren de vooruitzichten van het weer niet al te best. Koud met een Noorden wind. Voor veel liefhebbers is dat al een reden om niet mee te doen op de eerste (测试) mei de. Uiteraard kijken wij ook naar het weer maar dat is bijna nooit een reden om niet mee te doen, vooral in het voorjaar niet. In hartje zomer met zuidoosten wind en 35 graden willen we onze jonge duiven nog wel eens thuis laten maar niet met heldere en koude luchten. Duiven kunnen daar best heel goed tegen. De afstand 78 km stelt ook verder helemaal niets voor.

In onze vereniging De Zwaluw hebben dan ook maar 6 liefhebbers ingekorfd. Wij hadden zelf al onze duiven (69) 笼. (33 在道夫 36 母鸡)

Het weer op de zaterdag was de eerste uren nog niet voortreffelijk, bewolkt en nog geen goede zichten. Maar vanaf 10.30 uur begon de bewolking te breken en het was nog een uurtje wachten voordat het op de losplaats, Kalkar ook open trok. 发布结束了 11.30 小时. Met een rustige noorden wind en een afstand van 78 km weet je dat de eerste duiven er ongeveer een uur over doen.

一个关于 12.28 第一次到达的时间, een aantal seconden later kwamen er al 3 蜜蜂. Een rondje extra en om 12.28,30 是第一个计时的. De eerste minuten kwamen ze werkelijk geweldig. 在 12.31,04 klokten we al onze 15Ë 鸽子. (dus binnen 3 分钟)

Daarna druppelde het redelijk door zodat eind van de middag 63 的 69 het thuishonk terug gevonden hadden.

中午 17.00 uur de uitslag gemaakt. Vincent Bonnes had dit keer de 1Ë 我们协会的. (文森特祝贺) Daarna waren plek 2, 3, 4 在 5 并进一步 7, 8 在 9 enzovoort voor onze duiven. Dit keer omdat het nog een test vlucht was hadden 15 verenigingen alle bestanden ingestuurd. 在TOTAAL瓦伦器 4.383 比赛中的鸽子. In deze uitslag, 部 9 Noord hadden we een super uitslag gemaakt. Ook daar waren we 2Ë, 3Ë, 4Ë 5Ë 等等. van in totaal dus 4.383 鸽子. 在第一 37 duiven in de afdeling Noord hadden we reeds 15 鸽子, perfect. In onze woonplaats De Lutte waren veel vroege duiven. Al met al een goede start van het seizoen 2021.

 

Komende week dan de 1Ë prijs vlucht van dit seizoen. We zullen zien wat dat weer brengt.

Succes iedereen met de voorbereiding en tot volgende week,

收藏 永久链接.

评论被关闭.