Quievrain 29 四月 2017

星期六 29 April alweer de 4Ë Vitesse vlucht van dit seizoen. We hadden dit keer 41 鸽子笼, 24 母鸡和 17 道夫. Oudere doffers die niet presteren laten we thuis. De jaarling doffers gaan tot nu toe allemaal wekelijks mee op de vlucht.

De voorspellingen van het weer waren redelijk goed te noemen. De luchten waren goed, mooie blauwe plekken, goed zicht alleen was de temperatuur aan de lage kant. Verder was er een variabele wind die in Belgie zuidelijk was en die in Nederland draaide naar het Noord Westen. Tegen 09.45 uur was het volgens de Lossings commissie goed genoeg om te lossen. Ze hadden eindelijk een keer een snel vertrek.

Quievrain ligt voor ons op 313 km zodat ze met een Zuiden en later Noord Westen wind toch alweer een aantal uren aan het vliegen zijn. 左右 13.22 来了 2 aangevlogen, ze vlogen nog een klein rondje en uiteindelijk op 13.23.09 zat de eerste in de klok. Alweer een jaarling doffer, 的 16-1173607. 的 2Ë duif registreerde 2 seconden later en nummer 3 was ook al in aantocht. 第一个 14 kwamen perfect terug in amper 5 分钟. 在第一 10 zaten 2 在道夫 8 母鸡. Verder zaten bij de eerste 14 鸽子 8 一岁鸽. Dat is mooi om te zien. De jaarlingen doen het tot nu toe goed.

Bij het maken van de uitslag (看效果) zagen we weer dat de liefhebbers uit De Lutte het goed gedaan hadden. 在第一 40 鸽子 2 duiven van liefhebbers uit Oldenzaal, de overige 38 kwamen allemaal uit De Lutte. 于. Bonnes had wederom de 1Ë 协会, gevolgd door J. Bekkedam. Daarna kwamen een heel stel duiven van ons. 我们有 3Ë, 4Ë, 5Ë, 7Ë, 8Ë, 9Ë, 11Ë, 14Ë enz met 14 在第一鸽子 26 in de Vereniging en dat in een Vereniging met toch wel een aantal goede liefhebbers. Super uitslag dus. Zelfs de aangewezen duiven kwamen dit keer goed af. 的 8Ë 在 14Ë van de Vereniging tegen in totaal 299 鸽子.

Als we dan nu naar de tussenstanden kijken zien we dat we in de Vereniging en zelfs al in het Samenspel met 6 verenigingen op de 1Ë plek staan. Dat is mooi mee genomen maar we zijn nog maar 4 vluchten onderweg en staan nog maar aan het begin van het seizoen. Wel heel fraai vinden we dat bij het duifkampioenschap op de 1Ë plek de 16-1173600 staat. Een jaarling doffer. Dat is toch wel een tijdje geleden dat de doffers bovenin de standen mee deden voor de kampioenschappen.

Aanstaand weekend beginnen de Midfond vluchten. 的 1Ë vlucht zal gaan vanuit Laon en dat over een afstand van 382 千米. De wind zal naar alle waarschijnlijkheid uit het noord oosten gaan waaien, dus het zal wat dat betreft reeds een pittig vluchtje gaan worden. We zullen er weer ongeveer tussen de 35 在 40 加入. Een mooi aantal voor dit soort vluchten. Donderdagavond wordt er reeds ingekorfd.

祝你好运所有.

Bookmark the permalink.

评论被关闭.