Quievrain 27 梅 2017

星期六 27 Mei hadden we weer een Vitesse vlucht vanuit Quievrain over een afstand van 314 千米. We hadden alles ingekorfd en dat wil zeggen in totaal 37 duiven waarvan 23 母鸡和 14 道夫.

De vooruitzichten waren niet al te gunstig namelijk, zuid oosten wind, warm, kraakhelder enz. en dan weet je bij voorbaat al dat het moeilijk gaat worden. Gelukkig hebben we dan een Vitesse vlucht en geen eendaagse fond zoals bijna alle andere afdelingen wel hebben. Deze eendaagse fond hebben we vorige week reeds gehad. Deze is verschoven omdat de meeste liefhebbers niet op Hemelvaartsdag willen inkorven.

鸽子是在释放 07.00 uur en hadden gelukkig een snel vertrek op de losplaats. Normaal gesproken zouden ze dan met een dikke 3,5 uur vliegen weer thuis moeten zijn. Dit was echter niet het geval. We hadden uit het Gelderse al vernomen dat het concours niet snel verliep en de snelheden aanzienlijk lager lagen dan verwacht.

左右 11.14 第一次到达的时间, dit keer was het de jaarling duivin 16-1173660. De eersten kwamen niet echt vlot maar dat was bij andere liefhebbers niet anders. Wederom waren er veel jaarlingen die bij de eersten waren en daar zijn we dan ook nog steeds zeer tevreden over.

‘S avonds bij het maken van de uitslag bleek dat de combinatie J. Bekkedam en M. Blockhuis de 1Ë 在 2Ë plek hadden veroverd, perfect heren, keurig gedaan en verder een hele mooie uitslag. 我们有这个时间 5Ë, 6Ë, 9Ë, 10Ë enz van de vereniging en tevens 14 在第一鸽子 35 在关联, wederom een heel mooi resultaat. (看效果)

Bij de diverse standen doen we het tot nu toe nog steeds super goed. Op de Vitesse, Midfond, Snelheid en Generaal staan we bij de bovenste. Verder vinden we het super dat bij de diverse duifkampioenen meerdere duiven van ons staan en dat dit bijna alleen maar jaarlingen zijn, mooi om te zien.

Komend weekend wederom een Midfond vlucht, en hopelijk gaat de temperatuur omlaag en de wind naar het westen zodat er frisse oceaan lucht Nederland en Belgie binnen kan stromen. (op dit moment is het 33 graden en snik heet, voor ons zelf maar ook voor de duiven niet goed)

祝你好运所有,直到下周.

收藏 永久链接.

评论被关闭.