皮隆尼 2 炬力 2016

星期六 2 juli werden de duiven gelost in Peronne. Dit keer was het weer goed en kon er mooi op tijd gelost worden, 07.45 小时. Er stond een aardige ZW wind. Peronne is voor ons 390 km en met die ZW wind weet je dat ze er binnen 4 点. Ze vliegen dan harder dan 100 公里每小时. We hadden de helft van onze duivinnen kunnen inkorven omdat die andere helft nog herstellende was van de vorige vlucht vanuit Peronne. We hebben zondag , maandag en zelfs op dinsdag nog duiven terug gekregen. Gelukkig zijn ze terug maar spelen met deze duiven, over het algemeen de betere, is uit den boze. Ze hebben teveel geleden van het afgelopen weekend.

离 11.00 uur zaten we klaar om onze duiven op te wachten. We hadden reeds gehoord dat ze op de kortste afstand in de afdeling rond de 100 km vlogen en mede doordat de ZW wind aantrok zouden ze bij ons zo rond de 105 km gaan vliegen. De eerste kwam dan ook aangevlogen op 11.26,55. 这次是 15-1331393, 一岁母鸡. 还有 2Ë 在 3Ë duif waren jaarling duivinnen. Omdat de duiven die in de maand Juni telkens vroeg waren moesten herstellen van de vorige week en dus niet mee waren op de vlucht waren we wel benieuwd hoe het vandaag zou aflopen. 如果你那么 3 vroege duiven hebt die het roer over nemen moet je dik tevreden zijn en betekent ook dat je een hok hebt met veel kwaliteit.

Dit keer hadden we in de Vereniging de 1Ë, 3Ë 在 4Ë. 在的Onze克林 2 tegen een dikke 2000 我们有鸽子 10Ë, 15Ë 在 24Ë van de uitslag. Verder hadden we er dit keer 8 的 14 在价格. Al met al waren we zeer tevreden over het verloop van deze vlucht. 点击此处查看结果.

Komend weekend is er helaas geen Midfond programma zodat ze voor het eerst dit jaar een weekje moeten overslaan. Volgende week dan de laatste Midfond vlucht van dit seizoen.

Wel begint zaterdag het seizoen van de jonge duiven. We hebben er nog 50 en die zullen allen vrijdag avond worden ingekorfd.

祝你好运,下周见.

收藏 永久链接.

评论被关闭.