迪济勒格罗

星期六 19 juni alweer de 4Ë 本赛季中距离赛. Op het vliegprogramma stond Peronne als losplaats, deze werd al snel gewijzigd in Morlincourt en uiteindelijk is het Dizy le Gross geworden.

We hadden dit keer 30 鸽子笼, 5 在道夫 25 母鸡. De voorspellingen van het weer waren voor de zaterdag goed, als het dan zaterdag is en de lucht ziet er goed uit dan zijn de verwachtingen hoog gespannen. Omdat de duiven vrijdagavond zijn ingekorfd waren ze niet vroeg op de losplaats. 鸽子必须至少 2 几个小时才能从旅途中恢复过来,因此不得不等待卸货,直到 08.30 小时. De lossing verliep super goed. Dit keer waaide de wind uit het ZW. , 因此,第一羽鸽子的速度应该在 100 每小时数英里. 就是这样.

的 1Ë John Bekkedam 和 Martin Blockhuis 在 De Lutte 的鸽子是通过应用程序传递的 12.12,23. We moesten daarna nog bijna 6 minuten wachten voordat de 1Ë duif bij ons kwam aangevlogen. Dat is voor een Midfondvlucht van 368 km veel te lang. Dit keer was het de 3-jarige duivin 18-1552129 die als eerste over de antenne ging. 比 2Ë duif ging dit keer over de antenne de jarige duivin 00-1176071, deze is nu reeds 4 keer vroeg op de midfond geweest, vandaar dat ze in de diverse standen hoog genoteerd staat. Na de eerste 2 duiven moesten we wederom lang wachten, 亦即 4 分钟. Daarna druppelden ze binnen maar heel vlot ging het niet.

Dit keer ging de 1Ë plek dus naar de heer Bekkedam en Blockhuis, 约翰和马丁精通. Onze duiven stonden op de 2Ë, 5Ë 在 7Ë 地方. 接下来我们有 19 的 30 在价格上的鸽子, 又是一个很好的百分比 63% (看效果)

Jammer was dit keer wel dat de aangewezen duiven niet vroeg in de uitslag stonden. Elke week weer lastig om de aangewezen duiven te vermelden. Onaangewezen pakten we de punten wel binnen. Ook in de diverse standen staan we er nog altijd goed voor.

Komende week de volgende midfondvlucht en wederom vanuit Nanteuil.

Succes iedereen met de voorbereidingen en tot volgende week.

沙隆EN香槟

星期六 13 六月 3Ë Midfond vlucht van dit jaar over een afstand van 419 km vanuit Chalons en Champagne.

We hadden dit keer 30 鸽子笼, 亦即 3 在道夫 27 母鸡. De meeste doffers een keertje thuis gelaten zodat die thuis zijn als de duivin thuis komt. Voor de zoveelste keer dit jaar was het weer zaterdag niet al te best en ook deze vlucht werd uitgesteld naar de zondag. Op zondag was het weer direct goed en er kon dan ook meteen om 07.00 worden gelost.

De eerste duiven zouden met de NW wind ongeveer een snelheid halen van 75 公里每小时. 左右 12.30,37 成为我们的 1Ë 鸽子钟. Wederom onze 1Ë getekende doffer, 的 19-1338264. Deze 2-jarige doffer heeft dit jaar reeds 7 kop prijzen gevlogen en staat in de meeste duif kampioenschappen bij de bovenste. Na 3 mintuen kwam de 2Ë 在 3Ë duif ook samen aangevlogen en deze gingen op exact dezelfde tijd over de antenne op 12.33,51. 这些曾经是 2 母鸡, 我们的 3Ë 在 4Ë 绘制. De punten voor zowel het aangewezen als onaangewezen kampioenschap waren hiermee reeds binnen. De overige duiven kwamen daarna ook goed terug. 几乎每分钟或一个, zodat binnen 19 minuten nadat de eerste er was de helft reeds thuis was.

我们有这个时间 1Ë, 3Ë, 在 4Ë 协会, in het Rayon tegen 1.408 我们有鸽子 1Ë, 13Ë 在 14Ë 进一步 18 的 30 在价格上的鸽子, 一个非常有吸引力的比率 60% (看效果)

Wederom een mooie vlucht met goed weer. Gelukkig is er zaterdag niet gelost. Er zat op zaterdag net als de week er voor een dikke wolkenband over België. Dan kun je beter een dag wachten en maar hopen dat ze het op zondag goed doen.

Komend weekend de 4Ë Midfond vlucht vanuit Morlincourt over 420 千米. Wederom een beste afstand voor een midfondvlucht. (eerder al Nanteuil van 463 km en Chalons van 419 千米)

De voortuitzichten van het weer zijn voor woensdag, donderdag en vrijdag best heel warm. Hopelijk valt het zaterdag mee zodat het geen hele zware vlucht wordt. 我们会看看它会变成什么样.

Succes iedereen en tot volgende week.

Quievrain

星期六 6 juni stond wederom Quievrain op het programma. Dit zou dan de 3Ë keer zijn dat ze daar gelost worden. Ook is dit de laatste Vitesse vlucht voor 2021.

In alle standen op de Vitesse staan we er goed voor, dus nu maar hopen dat ze het nog een keertje goed doen. Altijd spannend.

我们在那里 43 笼, 亦即 19 在道夫 24 母鸡. Ook de aangewezen duiven wordt met de week moeilijker. Een aantal duiven die het in het begin goed deden worden langzaam toch wat minder terwijl andere duiven juist weer beter worden. Dus het aanwijzen blijft lastig.

周六全天多云,能见度差,提前决定将航班推迟到周日. 前景更好, 然而,在该国的东半部,云会终日徘徊. 希望没事.

所以星期天就在附近 11.00 小时卸载. 随着北风,第一个会在那里 4 飞过几个小时. 速度会左右 75 每小时数英里.

我们再次从文森特·邦尼斯那里听说他 1Ë 鸽子计时 15.04,57. 我们认为这是一个很早的. Bij ons werd de 1Ë duif geklokt om 15.09,16. Gelukkig was dit de 1Ë getekende en wel de 19-1338264, een 2-jarige doffer die wekelijks vroeg in de uitslag terug te vinden is. Daarna waren het 9 duivinnen die thuis kwamen. Blijkt maar weer dat de duivinnen het over het algemeen beter doen dan de doffers. Dit is ook bij de meeste andere liefhebbers het geval. 鸽子是相当富裕, niet zoals op de eerdere vitesse vluchten maar desondanks waren we wel tevreden. Jammer dat er nog veel bewolking hing boven twente en dat ze daar toch problemen mee hadden.

在协会中,这一次 2Ë, 3Ë 在 5Ë 协会. De aangewezen duiven (2 的 3) hadden we als 2Ë in de vereniging en als 29Ë 在关联. Jammer dat de 2Ë aangewezen duif er niet eerder was maar dat is ook duivensport. Altijd maar weer afwachten welke duiven vroeg komen. Het prijs percentage blijft wekelijks mooi op peil, 这个时候 56% (24/43) (bekijk de uitslag) Vincent Bonnes had wederom de 1Ë in de vereniging en het rayon. Wederom dezelfde duivin, 的 19-1338217, een super prestatie van deze 2-jarige duivin.

In de diverse eindstanden zijn we op de Vitesse bovenin geëindigd. (zie bijlage) Al met al een zeer goed Vitesse kampioenschap gevlogen met onze duiven. Ook het hokgemiddelde was super, 许多早期的鸽子和许多鸽子的价格. 此外,我们的鸽子与鸽子冠军齐名 2 吨/ 8.

现在一些中距离航班和幼鸽航班也开始到达. 我们正忙于训练我们的年轻人. 幸运的是,最近几周天气好转了,我们可以训练了.

 

下周四从 Chalons en Champagne 出发的另一个中距离航班.

 

祝大家好运.

南特伊

星期六 29 mei de 2Ë Midfondvlucht van die seizoen vanuit Nanteuil over een afstand van 463 千米. Eindelijk waren de vooruitzichten van het weer goed. Echter met een N-wind en reeds een afstand van 463 km zou het wel een pittig vluchtje worden.

Er kon mooi om 08.00 uur worden gelost en het vertrek van de duiven was goed. De eerste duiven zouden er ongeveer 6,5 飞过几个小时. Dan hangen ze al een beste tijd in de lucht.

Dit keer was bij ons de jarige duivin 00-1176071 als eerste op het hok. 她主频 14.34,15. 它持续 3 minuten voordat de 2Ë duif er aankwam. Een 2 jarige doffer 19-1338340.De volgende duiven kwamen redelijk goed af. Je hoopt en verwacht dat ze sneller achter elkaar komen maar je weet ook dat het een hele afstand is en dat er daardoor aardige verschillen in aankomst zijn.

Vincent Bonnes had dit keer wel een hele vroege duif, reeds om 14.22.22 主频. Uiteindelijk bleek dat deze duif de 3Ë van de gehele afdeling zou behalen tegen 17.101 鸽子, een super prestatie. 文森特祝贺. Zelf hadden we de 2Ë, 4Ë, 9Ë 在 10Ë van de vereniging en verder 10 在第一鸽子 20 协会 (看效果). Het prijs percentage is ook nog steeds goed, 50% (19/38)

Komende week de laatste vitessevlucht van dit seizoen vanuit Quievrain.

祝你好运所有.

Quievrain en Semaises

Quievrain

星期六 22 mei stond Arlon op het programma. Doordat het de hele week veel heeft ge regent was het advies om niet in de Ardennen te lossen maar uit te wijken naar Quievrain. Dit zou de kans op een lossing vergroten.

Zaterdag echter was het de hele dag regen en kon er niet gelost worden. De vlucht werd uitgesteld naar de zondag. Zondag was het direct goed. 鸽子是在释放 08.30 小时. 我们在那里 34 mee en wel 17 在道夫 17 母鸡.

Quievrain is voor onze duiven over een afstand van 313 千米. De wind was ZW en het waaide best hard. De eerste duiven zouden een snelheid halen van bijna 120 公里每小时.

的 1Ë duif werd bij ons geklokt om 11.15,51, 的 2Ë geklokt om 11.16,00 和 3Ë 鸽子 11.16,06. 的 1Ë duif kwam alleen maar al heel snel kwamen er 2 bij vliegen en vlogen ze met zijn drietjes nog wel 10 rondjes om de bomen. Helaas heeft dit een aantal minuten gekost. Later hoorden we van andere liefhebbers dat zij dat ook hadden. Wellicht door de harde wind. De overige duiven kwamen daarna redelijk goed terug. Gelukkig hadden we wel 4 duiven redelijk mooi op tijd en 2 我们第一次 3 aangewezen duiven zaten ook wel bij de eersten in de uitslag.

我们有这个时间 2Ë, 3Ë, 5Ë 在 7Ë duif van onze vereniging (看效果). Een mooi resultaat en verder 15 的 34 在价格上的鸽子. Al met al niet verkeerd.

In de standen blijft het ook goed gaan. Op de Vitesse staan we in vele overzichten op de 1Ë dan wel 2Ë 地方.

Sermaises

Ook stond er een eendaagse fond vlucht op het programma. Zoals ook vorig jaar hebben we daar een aantal op ingekorfd. Dit keer waren dat er 24 亦即 11 在道夫 13 母鸡.

Deze werden ook op zondag gelost maar dan om 08.00 小时. Deze stonden in Sermaises over een afstand van 563 千米.

的 1Ë duif hiervan hebben we geklokt om 13.25,22. 在联想,我们有 3Ë, 8Ë 在 9Ë plek met in totaal 12 的 24 在价格上笼鸽子 (看效果).

Vincent Bonnes had op beide vluchten de 1Ë 地方, 文森特祝贺, knap gedaan.

Op naar komende week, een midfond vlucht vanuit Nanteuil over 463 千米. Met een Noorden wind (voorspelling) kan dat een pittig maar ook zeer mooi vluchtje worden.

Succes iedereen met de voorbereidingen.

迪济勒格罗

星期六 8 mei stond er een vlucht op het programma vanuit Dizy le Gros over een afstand van 368 千米. Donderdagavond inkorven dus 2 夜篮.

En dan op donderdagmiddag een bericht van de afdeling dat er waarschijnlijk vrijdag morgen wordt gelost. Dit omdat de weersvoorspellingen voor de zaterdag niet al te best waren. En zondag zou volgens de voorspellingen een dag worden met misschien wel onweer, plotselinge warmte enz. De vooruitzichten voor de vrijdag waren wel goed te noemen. Het nadeel is dan dat met niet vroeg kan lossen omdat de duiven nog een aantal uren moeten staan om de kans te krijgen om water te drinken, tot rust te komen van de reis, 等等. 等等. Maar met vrijdag morgen nog nachtvorst is het niet erg dat er gewacht moet worden zodat de temperatuur nog mooi even kan oplopen. Er werd dan ook gelost om 11.30 小时.

We hadden dit keer niet alles ingekorfd, bewust een keer 20 doffers thuis gelaten. We korfden nu 40 duiven in, 9 在道夫 31 duivinnen mee op de vlucht.

We zagen al dat de eerste duiven van de afdeling rond de 1500 每分钟飞行米. 那是 90 公里每小时, met een westen wind is dat een beste snelheid. Onze eerste duif hebben we geklokt om 15.39,12, 这次是3岁的母鸡 18-1552171. 这只母鸡像一岁母鸡一样飞行超级,但是到了2岁母鸡却少了一点。. Hopelijk pakt ze het nu weer goed op en volgen er nog meerdere kopprijzen. Een dikke minuut later kwamen er 4 飞过. 这些曾经是 2 在道夫 2 母鸡. 在那之后,鸽子飞得很好, 不太好但是就这样. 甚至指定的鸽子也不是第一次 10 找到. Jammer maar ook dat is niet altijd even makkelijk.

我们有 3Ë, 9Ë, 10Ë, 12Ë 在 13 协会 (看效果). Op zich best goed maar Vincent Bonnes kreeg ze dit keer wel een stuk beter. Vincent had dit keer de 1Ë, 2Ë 4Ë, 5Ë, 6Ë, 在 7Ë 协会. Op voorhand was Vincent niet erg blij met een vrijdag lossing maar vrijdagmiddag is hij daar wel op terug gekomen. Vincent proficiat met deze gigantische uitslag. Verder hadden we in het rayon 27 的 40 在价格上的鸽子, 价格诱人 68%.

Komende week wederom een midfondvlucht maar dit keer gewoon op vrijdag inkorven. De losplaats zal Peronne worden. Waarschijnlijk gaat alles weer mee. 我们会看到.

Tot volgende week.

Quievrain

星期六 1 mei alweer de 3Ë 本季的Vitesse航班. 第一个 2 vluchten waren met kopwind en een snelheid voor de eerste duif van rond de 75 千米. De verwachting voor deze vlucht was het zelfde maar de wind had zich gedraaid naar het westen zodat de eerste duiven rond de 90 km per uur uitkwamen.

Ook deze week weer bijna alles ingekorfd ( 2 doffers thuis) dus bleven er 60 over. 这些曾经是 28 在道夫 32 母鸡. Elke week weer een mooi aantal.

Ook de weersvooruitzichten zijn tot nu toe elke week goed te noemen. ‘s Morgens even wachten tot dat het iets opwarmt en dan kan er gelost worden. 发布结束了 10.00 uur vanuit Quievrain over een afstand van 313 千米. Ook dit keer een mooi aantal van 25.000 duiven die er gelost werden door de gehele afdeling.

Voor een vroege duif moesten we iets voor half 2 er eentje hebben. En dan wordt het altijd weer spannend als het bijna zo laat is. En om 13.28 uur kwam de eerste dan ook aangevlogen. Dit keer de jarige duivin 20-1176064. Deze hadden we niet verwacht maar altijd mooi dat er weer andere duiven op kop komen. Het duurde bijna 2 minuten toen de volgende aan kwam. Dit was een jarige doffer, 的 20-1176005. Daarna kwamen ze goed af, niet zo super als de eerste 2 weken maar toch elke minuut wel een aantal. Ook de aangewezen duiven (2 的 3) kwamen als 6Ë 在 7Ë 家.

在协会中,这一次 1Ë, 4Ë 在 7Ë 价格 (看效果) Verder hadden we in het rayon wederom een heel fraai prijs percentage van 72% (43 / 60) Elke week rond de 70%, dat is wel een heel hoog percentage.

Ook in de standen staan we er goed bij op de Vitesse en dit op zowel de onaangewezen als aangewezen standen. Kortom de start van het vliegseizoen 2021 gaat tot op heden voortvarend. Nu proberen vast te houden.

Komende week de 1Ë midfondvlucht vanuit Dize le Gross over een afstand van 368 千米. Volgens de laatste weersvooruitzichten wordt het komend weekend warmer. We zullen zien hoe dat gaat.

Succes allemaal weer met de voorbereidingen en tot volgende week.

Burdinne

星期六 24 四月 2Ë vitesse vlucht van dit seizoen en wel naar Burdinne, een prachtige losplaats in de Ardennen over een afstand van 236 千米.

De weersvooruitzichten voor de zaterdag waren de hele week goed. Blijft aan de frisse kant met een beetje kopwind maar verder perfect vliegweer.

Zoals elke week worden alle duiven die er zijn en die mee kunnen ingekorfd. Dit keer waren dat er 62, 亦即 30 在道夫 32 母鸡. Het is een heel aantal en best veel werk om ze in te korven maar als ze dan zaterdag terug komen weet je weer waar je het voor doet. 距离为 236 km en kopwind is het voor de eerste duiven ongeveer 3 uur vliegen. De lossingscommissie heeft keurig gewacht tot 10.00 uur met lossen zodat de temperatuur nog wat kon oplopen. Een prachtige lossing met wel 6 vrachtwagens op facebook bekeken. In totaal rond de 28.000 duiven die de lucht ingingen. Prachtig om te zien.

De duiven had goed getraind en dan zijn op zaterdag de verwachtingen hoog gespannen. We hebben dit jaar een mooie jonge ploeg vliegduiven. Het zijn er 10 die van 2018 zijn, dan nog 17 van het jaar 2019 在 35 jaarlingen van 2020. Het beste resultaat wordt behaald met een relatief jonge ploeg.

左右 13.08 zagen we de eerste aan komen vliegen. Omdat zoals vaak er nog een rondje extra wordt gevlogen kwamen er direct 4 bij zodat er 5 rondvlogen. 的 1Ë die naar beneden ging was wederom de 19-1338315, een 2-jarige duivin die vorige week ook reeds de 1Ë plek in de vereniging noteerde. De andere 4 kwamen ook naar beneden en gingen toch wel vlot achter elkaar naar binnen. 第一个 5 waren 4 母鸡和 1 doffer. Ook onze aangewezen duiven (2 的 3) waren daarbij. De duiven kwamen werkelijk super terug. Elke minuut kwamen er wel een aantal binnen. Dat is het mooie van een vlucht met goed verloop zodat je dubbel weduwschap kunt spelen.

We hoorden van Vincent Bonnes dat hij ons met 1 duif voor zat. Vincent had dan ook de 1Ë 协会. 文森特祝贺. Daarna kwamen onze 5 duiven op plek, 2 , 3, 4, 5 在 6. In de vereniging hadden we verder 24 在第一鸽子 44. Ontzettend veel vroege duiven. (看效果)

In het rayon tegen 3.724 鸽子, werkelijk een heel fraai aantal, begonnen we op plek 5 并进一步 5 在第一鸽子 16. Perfect. Verder hadden we een heel hoog prijs percentage van 76 procent. (47/62 在价格). Al met al een hele fraaie zaterdag met meerdere kopprijzen en een heel hoog prijs percentage. Dit zal lastig worden om dit vast te houden. Maar we zijn de eerste vluchten van 2021 goed begonnen. Nu vast blijven houden. Hopelijk blijft het de komende zaterdagen goed vliegweer.

Komende zaterdag gaan de duiven naar Quievrain over meer dan 300km. Met wind tegen is dat al 4 uur vliegen.

Succes allen met de voorbereidingen en tot volgende week.

威特

星期六 17 四月 1Ë echte vlucht van dit seizoen. Vorige weekend waren de weersvoorspellingen niet gunstig, vandaar dat het NPO alle vluchten voor dat weekend had afgelast. Wel had onze afdeling op dinsdag een extra trainingsvlucht ingelast en daar hadden we alle 65 duiven op ingekorfd. Deze trainingsvlucht verliep goed en de alle duiven waren dan ook zo weer op het thuishonk.

De duiven trainden goed op woensdag en donderdag en we konden alle 65 鸽子 (31 在道夫 34 母鸡) weer inkorven. De voorspellingen van het weer waren uitstekend. Misschien dan niet te warm maar verder prima zichten en mooie heldere blauwe luchten met witte schapen wolken. Wel licht wind tegen maar dan komen de betere duiven ook voorop.

Bij ons in het rayon waren dit keer 3.923 鸽子笼, een heel fraai aantal voor de eerste vlucht van het seizoen.

De lossing was op zaterdag om 10.30 小时. De afstand voor ons betrof 151 千米. Met wind tegen zouden ze er dan ongeveer 2 uur over doen, gemiddeld 75 公里每小时. 事实上 12.29 kwamen de eerste 2 飞进来, nog een rondje extra en op dat moment waren het er al 5 die er vlogen. Zo snel gaat dat op een korte vlucht met goed weer.

的 1Ë duif die geklokt werd was de 19-138315 duivin om 12.29,27. 的 2Ë duif ging om 12.29,41 在天线上. De rest volgde heel snel. Een beetje rond gebeld en via de app tijden door gekregen en toen wisten we al dat we een mooi aantal vroege duiven hadden.

在协会中,这一次 1Ë, 2Ë, 3Ë , 4Ë 在 5Ë plek en verder 17 在第一鸽子 30 (看效果). In ons rayon met 3.923 duiven begonnen we op plek 7, verder de 12Ë, 13Ë 在 14Ë.

Het prijs percentage was bijzonder goed te noemen, er zaten 43 的 65 在价格上的鸽子, dat is een percentage van 66%. Dat is een goed begin.

Al met al dus dik tevreden, een mooi hoog prijs percentage en meerdere vroege duiven in de uitslag.

Komend weekend de 2Ë vitesse vlucht en zoals dat nu staat wordt dat Burdinne over een afstand van 236 千米. Dan is het al ongeveer 3 uur vliegen.

Succes iedereen met de voorbereidingen en tot volgende week.

Seizoen 2021 van start

We hebben in de 1Ë week van januari al onze kweek en vlieg duiven gekoppeld. In totaal waren er dat dit jaar 60 夫妇. Best veel en alle vakken zaten dan ook bijna vol. De kweek verliep desondanks niet geweldig. De meeste duivinnen hadden eind januari gelegd. Zoals we altijd doen hebben we de eieren van de kwekers verlegd naar de vliegduiven. We hadden bij de kweekdoffers best een aantal oude doffers zitten. Helaas waren de eieren van al deze oude doffers niet bevrucht, ook van de 2Ë ronde niet. Verder hadden we een aantal late jonge duivinnen die slecht op eieren kwamen. Dan begin februari de kou er overheen en dan is het aantal jongen minder dan waar je van tevoren op gehoopt hebt. Maar goed, dat is ook duivensport.

De hele maand maart denk je dat de vluchten wel worden uitgesteld, Corona, avondklok enz. Training van de duiven is moeilijk omdat de tijd nog niet verzet is. Maar dan komt toch op 26 maart het verlossende woord dat de vluchten gewoon doorgang vinden. Dan de duiven toch nog maar snel even 1 keer africhten en dan moeten ze er staan.

星期六 3 april de start van het seizoen 2021.

Zoals vaak waren de vooruitzichten van het weer niet al te best. Koud met een Noorden wind. Voor veel liefhebbers is dat al een reden om niet mee te doen op de eerste (test) vlucht van het seizoen. Uiteraard kijken wij ook naar het weer maar dat is bijna nooit een reden om niet mee te doen, vooral in het voorjaar niet. In hartje zomer met zuidoosten wind en 35 graden willen we onze jonge duiven nog wel eens thuis laten maar niet met heldere en koude luchten. Duiven kunnen daar best heel goed tegen. De afstand 78 km stelt ook verder helemaal niets voor.

In onze vereniging De Zwaluw hebben dan ook maar 6 liefhebbers ingekorfd. Wij hadden zelf al onze duiven (69) 笼. (33 在道夫 36 母鸡)

Het weer op de zaterdag was de eerste uren nog niet voortreffelijk, bewolkt en nog geen goede zichten. Maar vanaf 10.30 uur begon de bewolking te breken en het was nog een uurtje wachten voordat het op de losplaats, Kalkar ook open trok. 发布结束了 11.30 小时. Met een rustige noorden wind en een afstand van 78 km weet je dat de eerste duiven er ongeveer een uur over doen.

En om 12.28 uur kwam de eerste aangevlogen, een aantal seconden later kwamen er al 3 bij. Een rondje extra en om 12.28,30 werd de eerste geklokt. De eerste minuten kwamen ze werkelijk geweldig. 在 12.31,04 klokten we al onze 15Ë 鸽子. (dus binnen 3 分钟)

Daarna druppelde het redelijk door zodat eind van de middag 63 的 69 het thuishonk terug gevonden hadden.

‘s Middags om 17.00 uur de uitslag gemaakt. Vincent Bonnes had dit keer de 1Ë 我们协会的. (文森特祝贺) Daarna waren plek 2, 3, 4 在 5 并进一步 7, 8 在 9 enzovoort voor onze duiven. Dit keer omdat het nog een test vlucht was hadden 15 verenigingen alle bestanden ingestuurd. 在TOTAAL瓦伦器 4.383 duiven in concours. In deze uitslag, afdeling 9 Noord hadden we een super uitslag gemaakt. Ook daar waren we 2Ë, 3Ë, 4Ë 5Ë 等等. van in totaal dus 4.383 鸽子. 在第一 37 duiven in de afdeling Noord hadden we reeds 15 鸽子, perfect. In onze woonplaats De Lutte waren veel vroege duiven. Al met al een goede start van het seizoen 2021.

 

Komende week dan de 1Ë prijs vlucht van dit seizoen. We zullen zien wat dat weer brengt.

Succes iedereen met de voorbereiding en tot volgende week,