南特伊的Haudouin

星期六 12 september alweer de laatste jonge duivenvlucht van dit seizoen. De jonge duiven kwamen de laatste weken heel goed af en ook de laatste vlucht hebben ze ons niet in de steek gelaten.

We hadden dit keer niet meer alles mee. We hadden de meeste duivinnen mee gedaan en een aantal doffers. 在总 19. Er moest even worden gewacht totdat de zichten goed waren en om 08,45 uur werden ze gelost in Nanteuil, over een afstand van 463 千米. Toch een hele afstand voor de jonge duiven.

Ook dit keer, net als de vorige weken zat de wind in de West hoek en dan gaan de eersten met een dikke 90 km per uur naar huis. Over het algemeen komen ze dan ook super terug, wind schuin in de rug, vaak goed weer, met een frisse westen wind.

We hadden uitgerekend dat we voor een zeer vroege duif rond 13.43 uur moesten zitten. Als dan exact ook op 13.43 的 1Ë duif komt aangevlogen dan weet je dat het goed zit. Wederom de 20-1176002 was er als eerste. Later in het hok zagen we waarom ze zo vroeg was. Ze wou haar territorium verdedigen en daar was ze alweer mee bezig. Op Boxmeer vloog deze 20-1176002 ook al de 1Ë van het hele Rayon tegen 3.222 鸽子, op Dizy le Gross vloog ze een 4Ë 针对 1327 duiven in het Rayon en nu wederom een 1Ë 针对 785 鸽子. Dat zijn nog eens prijzen.

De overige duiven kwamen ook goed terug, we hadden dit keer een heel fraai prijs percentage van 79% (15 / 19) En alle 19 duiven waren zo terug (看效果).

We hebben dit jaar een goed seizoen gehad met jonge duiven. We hebben er nu exact 40 over gehouden. Een hele kleine selectie nog maar daar kunnen toch mooi 35 van in het vlieghok voor volgend jaar. Een schitterende aanvulling in het vlieghok, van goede bevlogen jonge duiven.

We waren op de Vitesse al kampioen van het Rayon geworden en zoals de standen er nu staan zijn we ook met de jonge duiven 1Ë geworden op zowel het onaangewezen als aangewezen kampioenschap in het Rayon. Maar over de kampioenschappen later dit jaar wel meer informatie.

En nu rust voor de duiven en voor ons zelf en zorgen dat we de herfst en de winter goed door komen.

莫尔兰库尔

星期六 5 september alweer de één na laatste vlucht van dit seizoen voor de jonge duiven. Losplaats dit keer Morlincourt over een afstand van 414 千米.

Lossing was om 10.30 uur en er waaide een westen wind. We hadden alles nog weer een keer mee gedaan en dat waren er dit keer 37. 的 1Ë 贝亲我们已经主频 15.18,56, het was de 20-1176071, een duivin die mooi op haar eieren zat te broeden. Dit soort duiven hebben dan toch net iets meer motivatie om snel naar huis te komen. 的 2Ë duif is geklokt om 15.20,15. 此 2 我们有鸽子 2Ë 在 3Ë plaats in de vereniging (看效果). Dit keer ging de 1Ë plek naar A. Olde Riekerink. Albert proficiat.

De duiven kwamen weer goed af, de afstand begint nu natuurlijk ook al te tellen en dan is het fraai dat ze goed thuis komen. Het prijs percentage was dit keer 41% (15/37)

Komend weekend dan de laatste jonge duiven vlucht vanuit Nanteuil. We zullen niet meer alles inkorven, waarschijnlijk de helft, voor die andere helft is het reeds goed geweest.

Tot volgende week.

迪济勒格罗

星期六 29 奥古斯 2020 的 5Ë jonge duiven vlucht van dit seizoen.

Als losplaats stond dit keer Dizy le Gros op het programma over een afstand van 368 千米. We hadden alle duiven (41) weer ingekorfd.
Zaterdag op de losplaats was het ‘s morgens geen goed weer. Bewolkt met slechte zichten. Langzaam klaarde het op en kon er om 11.15 uur gelost worden.
De wind was weer ZW, dus de snelheid zou weer hoog liggen. Wederom boven de 100 千米.

左右 14.53,17 hebben wij onze 1Ë 主频, wederom de 20-1176002, deze is nu al 3 keer het 1Ë op het hok geweest. 该 2Ë 在 3Ë duif moesten we even wachten maar daarna kwamen ze toch redelijk goed af. 我们有 2Ë van onze vereniging en verder 7 在第一鸽子 20. Ook het aantal prijzen was wederom goed, 23 的 41 duiven zat in de prijs. 一个很好的百分比 56%. (看效果)

Komend weekend gaan ze naar Morlincourt, alweer een dikke 414 千米.

祝你好运所有.

Quievrain

星期六 22 八月Quievrain定. We hadden alle 43 jongen ingekorfd.

Het weer was dit keer gelukkig goed en de duiven konden dan ook al vroeg om 7.45 gelost worden. De snelheid zou hoog liggen, meer dan 100 公里每小时, er waaide een stevige ZW wind.

Voor een vroege duif zouden we rond 10.30 uur moeten zitten maar dat lukte helaas net niet. 第一个 2 duiven waren waarschijnlijk ook al net iets te ver gevlogen, ze kwamen al van de achterkant. 左右 10.34,48 成为我们的 1Ë duif geklokt, dit was wederom de 20-1176002, deze duif had op de 1Ë vlucht vanuit Boxmeer reeds een 1Ë gevlogen in het rayon tegen 3.222 鸽子. 的 2Ë en volgende duiven kwamen heel goed af. 中 10 minuten na de 1Ë duif waren er reeds 24 的 43 笼鸽子. Daarna druppelde het mooi door.

我们有这个时间 5Ë, 6Ë, 7Ë, 8Ë, 9Ë 在 10 van onze vereniging (看效果). Vincent Bonnes had dit keer 1 T / M 4 van onze vereniging. Vincent proficiat, super gedaan.

In het rayon hadden we 29 在价格上的鸽子, een heel fraai percentage van bijna 68%, en dat met jonge duiven. We hadden net geen kop duif maar verder een hele goede uitslag.

Komend weekend gaand de duiven naar Dizy le Gross, een mooi losplaats in het noorden van Frankrijk.

Succes allemaal met de voorbereidingen en tot volgende week.

Bierges

星期六 15 augustus stond de 4Ë jonge duiven vlucht op het programma. Na een weekje rust in verband met de ontzettend warme dagen die we vorig weekend hebben gehad.

We hadden alle 48 jonge duiven weer ingekorfd, 26 在道夫 22 母鸡. We hebben ze afgelopen week gescheiden van elkaar zodat hopelijk het trainen bij huis weer wat beter wordt.

De hele week was het nog ontzettend warm geweest maar zaterdag zou het dan iets gaan afkoelen. Als je dan zaterdag ‘s morgens naar de lucht kijkt dan voorspelt dat weinig goeds. Bewolkt met een waterig zonnentje en zeer slechte zichten. Helemaal grijs in de lucht. Op dat moment weet je al dat het een zeer slechte duivendag zal worden. Met het lossen moest gewacht worden omdat de zichten nog niet goed waren. Uiteindelijk om 11.15 uur werden ze gelost.

Voor een vroege duif moesten we om 14.15 uur zitten. Als dan om 14.42 的 1Ë duif er aan komt dan betekent dat niet veel goeds. De duiven kwamen zeer traag terug. Normaal gesproken komt elke minuut er wel eentje aangevlogen, nu was het om de 10 分钟. ‘s Avonds was iets meer dan de helft van de duiven terug gekeerd. Gelukkig kwamen daar zondag morgen nog een heel stel bij zodat we uiteindelijk 42 的 48 terug hebben gekregen.

In de uitslag hadden we de 3Ë, 4Ë 8Ë, 9Ë 在 10 协会 (看效果). Op zich niet slecht maar dat is dan al helemaal niet meer belangrijk. Dit keer ging de eer naar de heren Bekkedam en Blockhuis die de 1Ë prijs in de wacht sleepten. John en Martin proficiat.

Gelukkig waren de duiven wel in goede staat en hadden ze ogenschijnlijk niet te veel geleden, we hebben ze daarom maandagavond zo weer ingekorfd voor een africhtingsvluchtje naar Kalkar op de natoer.

Dinsdagmorgen was het super duivenweer, heerlijk fris, mooie luchten en dan zijn ze zo terug. Alle 42 duiven waren zo thuis en hebben even het ritme van het vliegen weer opgepakt.

Tot volgende week.

Beek en Donk

星期六 1 augustus alweer de 3Ë jonge duivenvlucht. De tijd vliegt.

De losplaats zou Tilburg zijn maar door de te verwachten ZO wind en warmte heeft de afdeling besloten om iets dichterbij te komen en wederom in Beek en Donk te lossen.
这一次,我们有 49 笼. 它一直排到 09.00 小时.

Er waren nog een aantal liefhebbers bij ons op bezoek en die zagen de 1Ë duif aan komen vliegen. Helaas vloog deze nog een rondje en ging daarna op het dak van het hok zitten. Het duurde daarom even voordat ze over de antenne ging en geconstateerd werd. Al met al bijna een minuut verspeeld hierdoor, maar ook dat is duivensport. Ze moeten geconstateerd zijn. 的 2Ë 在 3Ë duif kwamen er vlot achteraan, ook de 4Ë T / M 8 duif waren er vlot. ‘s Middags waren er 47 的 49 ingekorfde duiven weer thuis.

在联想,我们有 1Ë 地方, ook de 4Ë, 5Ë 在 8Ë prijs waren voor onze duiven. 接下来我们有 8 在第一鸽子 15 在关联 (看效果). Al met al een mooie prestatie.

De prijzen waren snel verdeeld, met ongeveer 10 minuten waren de prijzen er uit en is dus 25 procent van de duiven reeds thuis.

我们现在有 3 vluchten voor jonge duiven gehad en die zijn naar tevredenheid verlopen.

Het wordt de komende weken warm tot zeer warm weer, 30 plus een week lang met ZO wind. We zijn benieuwd wat de afdeling daarmee doet. De verwachting is nu al dat de oude duiven van de donderdag naar de vrijdag gaan met inkorven. De afstand zal dan ook ingekort worden. Misschien worden de jonge duiven wel afgelast. We zullen zien en wachten het af.

Tot volgende week.

迪济勒格罗

Ook was er dit weekend een midfond vlucht naar Dizy le Gros.

Hier hadden we bijna al onze oude duiven op ingekorfd, namelijk 69, 亦即 31 在道夫 38 母鸡.

Deze werden gelost om 07.45 uur ook met een ZW wind over een afstand van 368 千米. Deze duiven kwamen geweldig af, we hadden ze afgelopen weekend een weekje rust gegund omdat er geen vitesse, midfond vlucht was.

De eersten op deze vlucht kwamen zelfs met een snelheid van meer dan 110 km richting thuis honk.

Op deze vlucht hadden we de 1Ë, 2Ë 在 3Ë 协会. 同样它是 17-1741506 die als eerste over de antennes ging. Dit was de zoveelste kopprijs van deze duivin. 接下来我们有 12 在第一鸽子 18 in de vereniging en verder 23 在第一 35 在关联 (看效果). 我们带来了很多鸽子,但它们也表现出色.

老鸽仍然有一次中距离飞行,然后这些鸽子就结束了. 我们将看看我们是否仍然参加后期比赛.

这个周末与蒂尔堡的年轻人一起飞行. 希望高温和东南风会好起来的. 在这方面,最新的预测更为有利, 少一点温暖,风向西转. 我们将看到会是什么.

祝你好运所有.

Beek en Donk

星期六 25 七月 2Ë 幼鸽逃跑. 这个时候 50 笼.

发布结束了 07.30 小时. 准时风向西南风.

这次鸽子也表现不错. 的 1Ë 鸽子甚至超过 100 公里每小时. 之后的半小时内 1Ë 他什么, 超过一半的人已经回来. 即使在那之后,它也很好地滴下,所以最终在下午 49 的 50 ingekorfde duiven terug waren.

在联想,我们有 3Ë, 8Ë en 9e duif met tevens 8 在第一鸽子 15. Vincent Bonnes had de 1Ë 在 2Ë 地方社会 (看效果)

Verder hadden we de meer dan de helft in de prijs, 52% namelijk 26 的 50.

De massa van de duiven zit bij ons in het westen van de afdeling, en dan kom je bij dit soort korte vluchten en een ZW wind niet mee.

Al met al zijn we dik tevreden hoe het jonge duiven seizoen tot nu toe verloopt. Gelukkig weinig verliezen en duiven komen goed af.

Boxmeer

星期六 18 六月 1Ë jonge duivenvlucht. Een lossing van CC4 en CC5 vanuit Boxmeer over een afstand van 104 千米.

We zijn eind mei begonnen met africhten van onze jonge duiven. Dit ging gepaard met ups en downs. Toch kunnen we spreken van een redelijk geslaagde voorbereiding. Ondanks de coli perikelen hebben we ze toch 8 keer kunnen africhten. We zijn begonnen op 1 km en uiteindelijk een aantal keren op ongeveer 35 千米. Aan het begin hadden we er 62 en we konden zaterdag starten met 52. Dus al met al 10 duiven verspeeld op de africhtingen.

De vooruitzichten van het weer waren goed. Zaterdagmorgen was het zicht eerst nog niet echt goed en gelukkig werd en daarom ook gewacht met het lossen tot 10.45 小时. Op dat moment kwamen er ook al witte wolken aan de lucht en de temperatuur was goed te noemen, nog niet te warm.

We waren wel benieuwd hoe het zou gaan, het is altijd spannend op de 1Ë vlucht met jonge duiven. 左右 11.56 小时来到 1Ë aangevlogen en deze ging best snel naar beneden en werd dan ook meteen geconstateerd op 11.56,45, het was een blauwe duivin, 的 20-1176002. Een mooie vroege duif. 的 2Ë kwam er best vlot achteraan en die werd geconstateerd op 11.57,25. We hadden gehoopt dat er grote groepen duiven aankwamen maar dat was niet het geval. Desondanks kwamen ze redelijk goed af. Bijna elke minuut wel één. Binnen een kwartier waren er al 20 en het liep daarna ook mooi door. Uiteindelijk zijn 50 的 52 ingekorfde duiven terug gekomen. Daar zijn we zeker tevreden over.

Bij het opmaken van de uitslag bleek dat onze 1Ë duif een mooie vroege was. Ze werd uiteindelijk 1Ë in zowel de vereniging maar ook 1Ë in het Rayon van 8 verenigingen tegen exact 3.200 鸽子. Een zeer knappe prestatie (zie verenigingsuitslag). Ook het prijspercentage voor deze 1Ë vlucht waren we tevreden over, namelijk 37% (19 / 52)

Al met al een geslaagde 1Ë vlucht met jonge duiven, maar dit is nog maar het begin. Er komen nog meer vluchten en hopelijk blijven ze het goed doen en nog belangrijker allemaal terug komen.

Aanstaand weekend wederom een midfondvlucht, hierop doen we bijna alle oude duiven mee, bijna 70 件, en verder de 2Ë jonge duiven vlucht vanuit Beek en Donk. Dit zal een lossing worden van het gehele Noorden van de afdeling. De spreiding wordt dan al meteen heel breed maar hopelijk vinden onze duiven de weg terug naar huis.

祝你好运所有,直到下周.