莫尔兰库尔

星期六 29 juni stond er een Midfondvlucht vanuit Laon op het programma. De voorspellingen van het weer waren niet best. Uitzonderlijk warm en O wind. Op advies van het NPO heeft de afdeling besloten om het jonge duiven programma niet door te laten gaan. Een goed besluit. Het advies van de NPO voor de oude duiven was om de duiven op vrijdag in te korven en om iets dichter bij te gaan zitten. Onze afdeling echter ging daar vol tegen in en wij moesten wel op donderdag inkorven en de afstand werd zelfs langer in plaats van korter. Het werd geen 380 (拉昂) maar het werd 415 莫尔兰库尔. Voor ons niet helemaal te begrijpen maar hopen dat het goed komt.

 

Zaterdag werden de duiven mooi op tijd gelost, 06.30 小时, met de tegenwind zouden de eersten er ongeveer een kleine 6 需要几个小时, een hele pittige vlucht zou het gaan worden.

左右 12.21.31 成为我们的 1Ë 检测到鸽子, dit keer een jaarling doffer en wel de 18-1552151. Deze was mooi op tijd. 的 2Ë duif was wederom de 18-1552171 duivin die wekelijks goed presteert.

Daarna kwamen de duiven niet echt goed terug en duurde het soms minuten voor dat er weer eentje aan kwam. Bij andere liefhebbers was dit het zelfde of zelfs nog veel slechter.

Het druppelde de hele middag door en aan het eind van de middag waren er nog 10 onderweg, 这个季节之前我们没有这个. 最终有 3 未能实现, 不幸的是,我们的生日母鸡在那里 18-1552181 也有, 每周她都会出现在结果中.

回想起来,我们认为美国商务部做出如此艰难的决定的决定是不明智的。, 不幸的是,但是这不能逆转.

拟定结果时,我们有了 1Ë, 2Ë, 3Ë 7Ë 在 8Ë 并进一步 12 在第一鸽子 20 (看效果). 那真的很好,但是我们希望在这种天气条件下飞行略有不同. 可惜的是,它经常被认为要完成该计划,而不再被认为是为了鸽子和鸽友的利益. 赛鸽运动已经陷入困境,那么你不应该有太多这样的飞行.

下周末从蒂尔堡起飞的幼鸽和老鸽的航班. 我们会看到会产生什么.

收藏 永久链接.

评论被关闭.