Jonge duivenvluchten

Zware tijden met jonge duiven in de duivensport. Met de africhtingsvluchten zijn er al veel niet thuis gekomen en op de eerste prijsvlucht wederom veel achterblijvers. Dit betekent voor veel liefhebbers einde oefening voor dit jaar met de jonge duiven.

Bij ons ook veel te veel verliezen maar om het leerproces van de jonge duiven toch nog in gang te houden en doordat we bij de meeste kampioenschappen er nog goed voor staan blijven we voorlopig nog een aantal jonge duiven inkorven.

星期天 24 Juli werden de duiven gelost in Heusden-Zolder. Zaterdags kon er helaas niet worden gelost. De helft van de aanwezige jonge duiven hebben we mee gedaan. 这些在那里 18. 在这次飞行中,我们 2Ë 在 5Ë 协会. 点击此处查看结果.

In het weekend van 30 Juli hadden we alle 32 鸽子笼. De losplaats was St. Katheleine. De weersvoorspellingen waren redelijk goed maar helaas voor de zoveelste keer kon er niet gelost worden op de zaterdag. Ook dus nu weer een lossing op zondag. 这一次,我们有 1Ë, 4Ë, 5Ë ,7Ë 在 10Ë 协会. Op zich een mooie uitslag maar er waren ook maar 4 liefhebbers die in totaal 73 duiven hadden ingekorfd. 点击此处查看结果.

星期六 6 Augustus stond Quievrain op het programma. Omdat ze de laatste weken matig thuis kwamen hadden we er nu 10 笼. Ze werden gelost op de zaterdag en wel om 12.15 小时. 这一次,我们有 3Ë 协会. 点击此处查看结果.

收藏 永久链接.

评论被关闭.