赫斯登 – 佐尔德尔 22 炬力 2017

星期六 22 七月 2Ë 本赛季的幼鸽飞行. De losplaats was dit keer Heusden – Zolder over een afstand van 183 千米.

De wind kwam uit het Zuid Oosten, de lucht was aardig (te) blauw, en de temperaturen liepen hoog op. Bij voorbaat niet al te beste vooruitzichten voor een 2Ë 幼鸽逃跑.

鸽子是在释放 09.05 小时. Het zou naar schatting ongeveer 2 飞行时间. 突然在 11.09 zagen we de eerste 2, deze vielen meteen op de klep en hebben weinig tijd verspeeld. 然后他们一个接一个地来了, 几乎每分钟一个, best goed terug. 第一个 40 duiven waren er dan ook binnen een half uur na de 1Ë 鸽子. Daarna druppelde het langzaam door en uiteindelijk zijn er 52 的 56 回来. Op zich goed maar toch weer, net als de vorige week, een verlies van 4 年轻人.

Bij het maken van de uitslag zaten we met een aantal duiven mooi op tijd. 我们有这个时间 2Ë, 3Ë, 4Ë, 5Ë, 7Ë 在 8Ë 协会及以后 17 在第一鸽子 40. Wederom een keurige uitslag (看效果).

Aanstaand weekend wederom Boxtel, zelfde dan 2 weken geleden, even weer een stapje terug in kilometers zodat er weer duiven kunnen instappen.

Hopelijk blijft de wind in het westen zitten en krijgen we een mooie vlucht met goed weer. Heel langzaam beginnen onze duiven met de pennen te gooien en er zijn ook al een aantal die in de dons beginnen te gooien. Zaterdag op Boxtel moet dat nog goed te doen zijn daarna zal het langzaam minder worden met de prestaties maar dat is dan ook logisch omdat we dit jaar niet hebben verduisterd.

Succes weer allen en tot volgende week.

收藏 永久链接.

评论被关闭.