赫斯登 – 佐尔德尔 16 四月 2016

Afgelopen zaterdag werden de postduiven gelost in Heusden – 佐尔德尔. 对于我们的鸽子离开 183 千米. 我们在那里 38 笼. ( 9 在道夫 29 母鸡) Er stond een harde ZW wind. 泽将绘制OM 08.45 小时. 的 1Ë duif van ons de 12-1195362 arriveerde om exact 10.20 小时. Helaas bleef ze hoog in de lucht maar rondjes draaien, mede doordat er een vreemde duif bleef mee vliegen, en kwam ze na een dikke minuut naar beneden gevlogen. Toen ze op de klep belande had ze in één keer zo’n haast dat ze niet werd geregistreerd door de antenne. Snel het hok in om haar te pakken en uiteindelijk had ze anderhalve minuut verspeeld. Jammer maar dat is ook duivensport en hoort er soms ook bij. Ze pakte toch nog de 3Ë 在公会.

De duiven die daarna kwamen draaiden ook hun rondjes maar kwamen toch ook wel goed af. Onze clubgenoot Vincent Bonnes had dit keer de 1Ë 在 2Ë in de Vereniging en heeft verder een hele mooie uitslag gemaakt. Het ging verder heel snel en binnen 10 minuten waren de prijzen verdeeld (看效果).

Aanstaand weekend gaan ze naar Duffel en het zal een koud weekend worden. Hopelijk is de lucht en het zicht wel zodanig dat ze gelost kunnen worden. De wind zal naar verwachting naar het noorden draaien zodat ze echt wel wat voor moeten doen om thuis te komen. 祝你好运所有!

收藏 永久链接.

评论被关闭.