小屋迷 (奥尔良)

De eendaagse fondvlucht werd op zondag wederom uitgesteld en die ging dus naar de maandag. (lang geleden dat er op maandag een vlucht was)

Eindelijk was het maandags bij de lossing goed weer en werden de duiven om 07.00 小时卸载. 在这里,我们有 27 naartoe gedaan. Voor ons een groot aantal op een eendaagse fondvlucht. 这些曾经是 9 在道夫 18 母鸡.

De lossing verliep goed maar helaas onderweg kwamen deze duiven en dan met name in Nederland diverse buien tegen. Desondanks kwamen ze bij ons goed af. 的 1Ë was onze 3Ë 绘制, 的 17-1741506, 3 岁母鸡, die het bijna altijd goed doet. Ook nu dus weer. Mooi op tijd. 比 2Ë duif was het onze 1Ë 绘制, 的 4 jarige doffer 16-1173634, deze doffer was de laatste 2 weken als 1Ë 经过天线. Nu dus 2Ë van het hok. Dus 3 weken achter elkaar zeer vroeg in de uitslag. Ook de overige duiven kwamen goed af, bijna elke minuut wel eentje en dat over een afstand van meer dan 600 千米.

We hadden in de vereniging de 4Ë, 5Ë, 6Ë, 在 8Ë 地方 (看效果). Plek 1, 2 在 3 waren voor Vincent Bonnes. Knappe prestatie van Vincent.

Ook op deze vlucht hadden we een fraai prijs percentage van 70% (19 / 27)

Al met al was het lang wachten dit weekend maar hebben de duiven ons niet in de steek gelaten.

Komend weekend een midfondvlucht vanaf Chalons en Champagne over een afstand van 415 千米. We moeten donderdag bij het inkorven goed kijken of we weer alles mee doen of dat we toch een aantal thuis laten. 我们会看到.

Tot volgende week.

 

收藏 永久链接.

评论被关闭.