埃特朗(Etroeungt)

星期六 13 juni wederom een vitessevlucht vanaf Etroeungt over een afstand van 330 千米. Wederom alles mee en dat waren er dit keer 73. (32 在道夫 41 母鸡). Het weer zag er goed uit en daarom werd er ook gelost om 07.45 小时. Met een beetje zuiden wind die later draaide naar het zuidwesten zou het weer een redelijk snel vluchtje worden.

Het duurde toch nog langer dan dat we gedacht hadden maar om 11.46 uur kwam de eerste aangevlogen. Dit keer een jarige doffer, 的 19-1338264. Bijna elke minuut kwam er wel een duif. We hadden verwacht dat het sneller zou gaan maar toen we een beetje rond gingen bellen bleek wel dat ze bij ons best goed kwamen. Er waren liefhebbers die hadden 1 vroege duif en moesten soms wel een kwartier wachten op nr. 2. Sommige liefhebbers begonnen met de 1Ë duif wel een half uur later dan bij ons. Als je dan zelf bijna elke minuut een duif binnen krijgt dan hebben ze het achteraf perfect gedaan. 在协会中,这一次 3Ë, 6Ë, 7Ë, 8Ë, 9Ë 在 10 鸽子 (看效果)

In het rayon begonnen we dit keer met de 5Ë duf tegen 3400 鸽子. Vincent Bonnes had wederom de 1Ë en zelfs de 2Ë 地方社会. 文森特祝贺. In het Rayon hadden we 47 的 73 在价格上笼鸽子, dit keer wel een heel fraai percentage van bijna 65%. Dit betekend dat we een hele brede basis duiven hebben die bijna allemaal prijs kunnen vliegen.

Aanstaand weekend de 1Ë midfond vlucht van dit seizoen. Donderdag avond reeds inkorven. Zoals het nu is gaan ze allemaal weer mee.

祝您一切顺利,下周见.

收藏 永久链接.

评论被关闭.