一种粗呢

星期六 1 六月 2024 stond Charleville op het programma. 的 4Ë vitessevlucht van dit jaar.

Voor de zoveelste keer dit jaar waren de voorspellingen van het weer niet geweldig. Daarom werd er geadviseerd om een vlucht te doen meer naar het westen van België. Dit keer gingen de duiven naar Bierges. Op zaterdag was het weer dusdanig dat er niet gelost kon worden en er werd besloten om iets dichterbij te komen en vanuit Duffel op zondag een vlucht te hebben. Ook op zondag was het niet geweldig maar er kon toch uiteindelijk om 11.15 待释放时间.

Er waaide een Noord tot Noord Westen wind. Het zicht was over de gehele vlieglijn goed en het zou een mooie vlucht kunnen worden. 第一批鸽子是圆形的 14.00 预计小时数.

我们有 44 duiven mee gedaan en wel 20 在道夫 24 母鸡. Dit keer werd het een hele fraaie vlucht voor onze duiven. Ze kwamen geweldig terug. 的 1Ë 我们现在做出了不同的决定,不再在两个航班上输入鸽子 14.00,44, 一岁的母鸡, 的 23-9037057, altijd mooi dat jarige duiven het ook goed doen.

Daarna kwamen ze heel vlot terug, 里面 10 minuten na de eerste waren er reeds 24 de antennes gepasseerd. Ze kwamen dit keer ook eindelijk een keer allemaal van de goeie richting. Dit komt natuurlijk ook hoofdzakelijk door de NW wind.

在联想,我们有 2Ë, 3Ë 6Ë 在 7Ë 鸽子 (看效果), in het rayon tegen 2.208 我们有鸽子 4Ë, 6Ë, 12Ë 在 13Ë 鸽子. 所以 4 在第一鸽子 13 针对 2.208 鸽子. Bijzonder goed. Verder waren we blij dat dit keer ook de doffers er waren, het ging bijna om en om. Dan weer een duivin en dan weer een doffer.

Ook het prijs percentage was heel hoog en bedroeg 80%. (44 和 35 在价格)

Al met al een een perfecte vlucht. In de vereniging ging de winst dit keer naar Peter Wolbers, heel mooi gedaan Peter en proficiat met deze 1Ë 价格.

下周末的中程航班. Donderdag avond wederom inkorven, zoals het nu lijkt doen we er 40 同. Hopelijk knapt het weer wat op en blijft de wind in de Westhoek zitten zodat we mooie frisse luchten krijgen met goede zichten.

祝大家好运.

收藏 永久链接.

评论被关闭.