一种粗呢

星期六 28 八月 3Ë Natoer vlucht vanuit Burdinne over een afstand van 236 千米.

Vorige week waren alle duiven terug gekomen van de vlucht, vandaar dat we er nu ook weer 76 能装笼. (26 道夫, 26 母鸡和 24 年轻人)

De vooruitzichten van het weer waren niet geweldig te noemen. Aan de oostkant van Nederland en Belgie veel bewolking en talrijke buien. Vandaar dat de afdeling reeds vrijdagavond besloot om niet naar Burdinne te gaan maar naar het westelijk gelegen Duffel. De afstand bleef ongeveer hetzelfde, iets minder zelfs, Duffel is voor ons 219 千米.

Zaterdagmorgen was het gelukkig op de losplaats meteen goed en werden de duiven gelost om 8.45 小时. Aan de oostkant van Nederland was het op dat moment niet goed en regende het al enige tijd. In de loop van de morgen werd het wel wat beter maar echt geweldig was het niet. Het werd wel droog maar de zon kwam niet door de wolken heen. Verder waaide er een redelijke wind uit het Noorden. Al met al condities voor een pittig vluchtje. Voor al onze duiven moest het te doen zijn omdat ook zelfs de jonge duiven reeds over de nodige ervaring beschikken.

Door de N-wind lag de snelheid niet al te hoog en zou rond de 70 km per uur gaan bedragen. 左右 11.53,20 我们有 1Ë 鸽子钟. Dit keer een 2-jarige doffer, 的 19-1338340. 我们几乎不得不 5 minuten op onze 2Ë 鸠等待, dat is voor zo’n kort vluchtje en zoveel duiven mee best lang. Daar was dan ook wel aan te zien dat ze het onderweg niet makkelijk hadden. Maar gelukkig nadat de 2Ë er was kwamen ze weer achter elkaar binnen. Het ging niet zo vlot dan de eerste 2 weken maar kwamen toch goed af.

Dit keer waren alle duiven vlot terug, namelijk om 14.03 uur ging de laatste oude doffer over de antenne en konden we de kleppen van de hokken dicht doen. Bij andere liefhebbers die onervaren jongen mee hadden was dit wel anders. Daar zijn meerdere duiven helaas niet thuis gekomen.

我们有这个时间 1Ë duif in de Vereniging met verder 7 在第一鸽子 10. Een super resultaat. 接下来我们有 52 的 76 在价格上的鸽子. Wederom een fraai percentage van 68% (看效果)

Er zijn nog 2 vluchten te gaan. Komend weekend staat Arlon op het programma. Een dikke 300 千米, wederom met een N tot NO wind maar hopelijk met betere luchten dan afgelopen week. Kan weer een mooi vluchtje worden.

Succes allen met de voorbereidingen.

收藏 永久链接.

评论被关闭.