迪济勒格罗

星期六 19 juni alweer de 4Ë 本赛季中距离赛. Op het vliegprogramma stond Peronne als losplaats, deze werd al snel gewijzigd in Morlincourt en uiteindelijk is het Dizy le Gross geworden.

我们有这一次 30 鸽子笼, 5 在道夫 25 母鸡. De voorspellingen van het weer waren voor de zaterdag goed, als het dan zaterdag is en de lucht ziet er goed uit dan zijn de verwachtingen hoog gespannen. Omdat de duiven vrijdagavond zijn ingekorfd waren ze niet vroeg op de losplaats. 鸽子必须至少 2 几个小时才能从旅途中恢复过来,因此不得不等待卸货,直到 08.30 小时. De lossing verliep super goed. Dit keer waaide de wind uit het ZW. , 因此,第一羽鸽子的速度应该在 100 每小时数英里. 就是这样.

的 1Ë John Bekkedam 和 Martin Blockhuis 在 De Lutte 的鸽子是通过应用程序传递的 12.12,23. We moesten daarna nog bijna 6 minuten wachten voordat de 1Ë duif bij ons kwam aangevlogen. Dat is voor een Midfondvlucht van 368 km veel te lang. Dit keer was het de 3-jarige duivin 18-1552129 谁是第一个越过天线的人. 比 2Ë duif ging dit keer over de antenne de jarige duivin 00-1176071, deze is nu reeds 4 keer vroeg op de midfond geweest, vandaar dat ze in de diverse standen hoog genoteerd staat. Na de eerste 2 duiven moesten we wederom lang wachten, 亦即 4 分钟. Daarna druppelden ze binnen maar heel vlot ging het niet.

Dit keer ging de 1Ë plek dus naar de heer Bekkedam en Blockhuis, 约翰和马丁精通. Onze duiven stonden op de 2Ë, 5Ë 在 7Ë 地方. 接下来我们有 19 的 30 在价格上的鸽子, 又是一个很好的百分比 63% (看效果)

Jammer was dit keer wel dat de aangewezen duiven niet vroeg in de uitslag stonden. Elke week weer lastig om de aangewezen duiven te vermelden. Onaangewezen pakten we de punten wel binnen. Ook in de diverse standen staan we er nog altijd goed voor.

Komende week de volgende midfondvlucht en wederom vanuit Nanteuil.

Succes iedereen met de voorbereidingen en tot volgende week.

收藏 永久链接.

评论被关闭.