迪济勒格罗

星期六 8 mei stond er een vlucht op het programma vanuit Dizy le Gros over een afstand van 368 千米. Donderdagavond inkorven dus 2 夜篮.

En dan op donderdagmiddag een bericht van de afdeling dat er waarschijnlijk vrijdag morgen wordt gelost. Dit omdat de weersvoorspellingen voor de zaterdag niet al te best waren. En zondag zou volgens de voorspellingen een dag worden met misschien wel onweer, plotselinge warmte enz. De vooruitzichten voor de vrijdag waren wel goed te noemen. Het nadeel is dan dat met niet vroeg kan lossen omdat de duiven nog een aantal uren moeten staan om de kans te krijgen om water te drinken, tot rust te komen van de reis, 等等. 等等. Maar met vrijdag morgen nog nachtvorst is het niet erg dat er gewacht moet worden zodat de temperatuur nog mooi even kan oplopen. Er werd dan ook gelost om 11.30 小时.

We hadden dit keer niet alles ingekorfd, bewust een keer 20 doffers thuis gelaten. We korfden nu 40 duiven in, 9 在道夫 31 duivinnen mee op de vlucht.

We zagen al dat de eerste duiven van de afdeling rond de 1500 每分钟飞行米. 那是 90 公里每小时, met een westen wind is dat een beste snelheid. Onze eerste duif hebben we geklokt om 15.39,12, 这次是3岁的母鸡 18-1552171. 这只母鸡像一岁母鸡一样飞行超级,但是到了2岁母鸡却少了一点。. Hopelijk pakt ze het nu weer goed op en volgen er nog meerdere kopprijzen. Een dikke minuut later kwamen er 4 飞过. 这些曾经是 2 在道夫 2 母鸡. 在那之后,鸽子飞得很好, 不太好但是就这样. 甚至指定的鸽子也不是第一次 10 找到. Jammer maar ook dat is niet altijd even makkelijk.

我们有 3Ë, 9Ë, 10Ë, 12Ë 在 13 协会 (看效果). Op zich best goed maar Vincent Bonnes kreeg ze dit keer wel een stuk beter. Vincent had dit keer de 1Ë, 2Ë 4Ë, 5Ë, 6Ë, 在 7Ë 协会. Op voorhand was Vincent niet erg blij met een vrijdag lossing maar vrijdagmiddag is hij daar wel op terug gekomen. Vincent proficiat met deze gigantische uitslag. 此外,我们在该地区 27 的 40 在价格上的鸽子, 价格诱人 68%.

Komende week wederom een midfondvlucht maar dit keer gewoon op vrijdag inkorven. De losplaats zal Peronne worden. Waarschijnlijk gaat alles weer mee. 我们会看到.

直到下周.

收藏 永久链接.

评论被关闭.