迪济勒格罗

星期六 13 mei stond Dizy le Gros op het programma. Een midfondvlucht over 368 千米. 我们有这个时间 50 笼, 19 在道夫 31 母鸡.

De vooruitzichten van het weer waren redelijk goed maar het betekende wel dat het een pittig vluchtje zou worden. De wind zou gaan waaien uit het Noorden, de afstand werd 100 km meer dan de vorige week, 2 夜篮, plotseling hogere temperaturen, al met al omstandigheden voor een zware vlucht.

鸽子是在释放 8.30 uur en het zou een dikke 5 uur vliegen worden. 的 1Ë duif bij ons was er dan ook om 13.46,37. 这次是3岁的母鸡 00-1176070, die ook de afgelopen jaren bijna altijd bij de eersten aankwam op het hok. De overige duiven kwam op zo’n pittige vlucht best goed af. Bijna elke minuut was er wel eentje. 所有 50 duiven zijn terug gekomen. 在联想,我们有 4Ë 在 5Ë plek met verder 6 在第一鸽子 19 (看效果). 也 32 的 50 在价格上的鸽子, 很好的比例 64%.

Plek 1 在 2 waren dit keer voor Vincent Bonnes, 这 2 mooie vroege duiven had. 文森特祝贺.

Komende week wederom een midfondvlucht vanaf Chalons en Champagne over een afstand van 416 千米. Zoals het nu lijkt wederom een Noorden wind, dus de duiven moet goed gevoerd worden anders hebben ze de energie te vroeg op.

Helaas is het inkorven op Hemelvaartsdag, jammer dat dat niet anders kan. Een feestdag voor iedereen en dan moet je halverwege de middag weg om de duiven in te korven. Dat moet toch ook op de vrijdag kunnen, desnoods een uur eerder beginnen met inkorven en iets dichterbij zodat ze zaterdag op een normaal tijdstip kunnen worden gelost. Maar blijkbaar denkt niet iedereen daar zo over.

Succes allen met de voorbereidingen.

 

收藏 永久链接.

评论被关闭.