迪济勒格罗

星期六 20 然后六月 1Ë Midfond vlucht van dit seizoen over een afstand van 368 千米. 一切又恢复了, 这次总共有 72, 32 在道夫 40 母鸡.

星期六一定很愉快, 鸽子训练得很好,鸽子的天气很好, 不会太热, 美丽晴朗的蓝天,白云和平静的西风.

Er zou in eerste instantie gelost worden om 8.00 uur maar omdat het nog regende op de losplaats moest er even gewacht worden. 但 8.15 was het volgens de lossingscommissie goed genoeg en gingen de duiven de lucht in.

De eerste tijden van duiven uit de Achterhoek kwamen bij ons binnen. We zagen ook meteen al dat het niet erg vlot ging bij die liefhebbers. Als we een vroege duif wilden hebben dan moesten die er voor 12.30 uur zijn. Exact om 12.26 uur kwam er eentje aangevlogen. Helaas nog weer een rondje extra, en daarna op het dak van het duivenhok, 然后再放在房屋的屋顶上,半分钟后终于放在阁楼的襟翼上,以便观察到 12.26,48. 这次是旧的 4 岁的公鸡 16-1173634. 那时我们已经知道它一定是很早的鸽子.

我们也立即收到De Lutte奉献者的接见, 结果证明这是约翰尼·贝基丹(Johnny Bekkedam)和马丁·布洛克威斯(Martin Blockhuis)的鸽子 12.25,18 被计时. 所以他就在我们前面, 但两者都很早. (约翰尼和马丁祝贺 1Ë 在协会和 2Ë 在部门). 我们不得不 19 等待 2Ë 鸽子. 那一刻你已经知道那不是一个好的飞行. 当。。。的时候 2Ë 鸽子剩下的一切都很顺利.

打电话了一下,然后您还听到发行很糟糕. Een kleine groep ging blijkbaar meteen de goeie kant op maar het overgrote deel bleef maar rond zwerven boven de losplaats. Wat bleek, er hing nog zware bewolking waardoor ze zich niet goed konden oriënteren. Wat jammer dat ze na de regen om 8.00 uur niet nog een uurtje gewacht hebben maar meteen om 8,15 uur de duiven gelost hebben. 离 9.00 uur was het perfect op de losplaats en ook onderweg schitterend weer. Af en toe vraag je je zelf af of de lossingscommissie geen radar beelden bij de hand heeft want dan was dit niet zo gegaan. Er was ‘s morgens heel duidelijk te zien dat er boven de losplaats zware bewolking hing maar die snel naar het oosten zou weg trekken. Echt heel jammer dat dit in de huidige tijd nog gebeurt. Want bij een midfondvlucht van 368 km en zw wind moeten de prijzen in 10 minuten verdeeld zijn. Nu zaten de prijzen er bijna een uur in.

Bij het maken van de uitslag hadden we een 2Ë, 7Ë, 9Ë 在 10Ë 在关联 (看效果). Verder hadden we in het rayon 27 的 72 在价格上的鸽子. Nadat alle verenigingen hun bestanden hadden ingestuurd hadden we toch nog de 3Ë 全系 9 tegen bijna 20.000 鸽子. Dat is natuurlijk wel weer een heel fraai resultaat.

Komend weekend de 2Ë midfond vlucht vanuit Nanteuil over een afstand van 463 千米. (voor sommige afdelingen is dit al een eendaagse fond maar voor ons betekent dit een midfond vlucht).

Het wordt de komende dagen zeer warm maar hopelijk draait de wind zaterdag naar het westen zodat er een fris windje waait waardoor het lichtelijk afkoelt en de duiven het niet al te zwaar krijgen. Het weekend daarop is namelijk al de eerste eendaagse fond vlucht over een afstand van meer dan 600km!

祝您一切顺利,下周见.

收藏 永久链接.

评论被关闭.