德尔纳 9 炬力 2016

星期六 9 juli de eerste jonge duiven vlucht van het seizoen vanuit Deurne. De vooruitzichten waren goed en we hebben ook alle 49 鸽子笼. We hadden reeds een aantal keren met het De Lutte liefhebbers opgeleerd en dat ging naar volle tevredenheid. Ook waren ze reeds mee geweest op Holten en Zutphen met de africhting van de Kring. Op Holten waren er 19 die achterbleven en op Zutphen kwamen ze alle terug. De verwachting was dan ook dat ze nu op Deurne goed zouden afkomen. 泽将绘制OM 10.25 小时. 左右 11.48,53 werd de eerste geconstateerd. 第一个 17 duiven kwamen perfect, elke minuut wel eentje en tevens mooi om tijd. Daarna stokte het en duurde het soms lang dat er weer eentje aan kwam vliegen.

Rond 14.00 小时, 所以 2 later hadden we er 29 的 49 笼鸽子. Deze zaten ook allemaal in de prijs. Voor een vlucht van 128 km is dit echt niet normaal. We hebben er uiteindelijk 37 terug gekregen, dus alweer een verlies van 12. Zo wordt het heel snel minder.

我们有这个时间 1Ë, 10Ë, 11Ë, 14Ë, 15Ë, 16Ë 等等. van de verening. Al met al voor de uitslag niet verkeerd maar te veel verliezen. 点击此处查看结果.

Er zijn bij ons in de vereniging en ook bij andere liefhebbers heel grote verliezen. Er zijn liefhebbers die nog geen 10% terug hebben. Drama bij heel veel liefhebbers.

We hebben bij ons in de vereniging 18 恋人, hiervan hebben nu maar 9 liefhebbers ingekorfd en dat zal de komende weken alleen maar minder worden. Waar gaat dit heen met de duivensport?

Wat is de oorzaak van deze grote verliezen? Veel liefhebbers vragen zich dit af. Waar ligt het aan?

Het weer leek redelijk goed maar toch zien we dat Kring 1, die een half uur later lost de verliezen veel minder zijn en de duiven ook veel beter af kwamen Binnen 20 minuten de prijzen verdeeld. Toch weer te vroeg gelost? De lucht nog niet goed genoeg, nog te veel strepen in de lucht, inversie enz.?

Deze week nog maar weer een keer africhten met de liefhebbers uit ons dorp en dan komend weekend maar weer zien hoe het gaat.

直到下周!

收藏 永久链接.

评论被关闭.