Charlevilles

星期六 15 六月再次 5Ë Vitessevlucht van dit seizoen en dit keer van uit Charlevilles over een afstand van 328 千米.

Mettet stond op het programma maar omdat daar niet gelost kon worden moesten ze naar een alternatieve plaats en dat valt blijkbaar niet mee. Uiteindelijk is het Charlevilles geworden, dit betekende wel een dikke 60 km verder dan oorspronkelijk de bedoeling was. Omdat de wind best hard was en uit het ZW kwam was dit uiteindelijk een heel goed alternatief.

我们有 38 duiven ingekorfd op deze vitessevlucht, 亦即 18 在道夫 20 母鸡.

Het was zaterdag eerst nog regenachtig maar deze regen trok door de harde wind snel weg naar Duitsland zodat er om 10.00 每小时可卸. De verwachting was dat de snelheid van de duiven rond de 120 km per uur zou liggen. 所以它发生了, de eerste kwam zeer hoog aangevlogen, daardoor deed ze nog een rondje om de bomen en viel daarna op het dak in plaats van op de rennen voor het hok. Daardoor duurde het nog al met al wel 15 seconden voordat ze over de antenne liep.

这次是 2 岁母鸡 22-8161980 die als jonge duif ook reeds een keer zeer vroeg (1Ë 地方) in de uitslag stond. De overige duiven kwamen ook wederom goed af.

在协会中,这一次 1Ë 价格 (看效果), ook in het Rayon tegen 1520 duiven stond ze op plek 1, in de gehele afdeling tegen bijna 12.000 duiven kwam ze op plek 2 理所当然地. Het scheelde 2 seconden met plek 1. Het zat er dus wel in maar zo gaat het ook soms, even op het dak scheelt een aantal seconden.

Verder zaten dit keer 21 的 38 在价格上的鸽子. Al met al een goeie vlucht.

收藏 永久链接.

评论被关闭.