查尔维尔·德·梅济耶尔

星期六 28 四月 2018 再次 4Ë 本季的Vitesse航班. We zouden naar Quievrain maar aangezien de Belgische duiven werden verplaatst van de zondag naar de zaterdag en ook Quievrain als losplaats hadden moesten wij uitwijken naar Charleville de Mezieres.

We speelden dit keer met 57 鸽子, 26 在道夫 31 母鸡. Wederom een mooi aantal. Het werd dit keer een vlucht met goed duivenweer, goede zichten en een harde zuidwestenwind.

发布结束了 09.10 小时. De afstand was dit keer 328 千米. Met een Zuidwesten wind doen de eersten er dan ongeveer een dikke 3 还剩几个小时. We werden dan ook wel een beetje verrast toen de 1Ë duif reeds om 12.07 uur aan kwam vliegen. Ze vloog nog een rondje en ging daarna nog even op de ren zitten. Hierdoor verspeelde ze de nodige seconden voor de 1Ë plek in de vereniging maar een wel verdiende 2Ë plek was haar plaats. 这次是 17-1741569, wederom een jaarling duivin.

Daarna kwamen ze redelijk vlot thuis. 我们有这个时间 2Ë, 5Ë 在 9Ë plek in de vereniging met 7 在第一鸽子 21. 文森特邦内斯再次拥有 1Ë plek met daarnaast vele vroege duiven. 文森特祝贺. 点击此处查看结果.

Komende week begint de 1Ë 本赛季的中距离赛跑. Het is de bedoeling dat er wordt gelost in Laon over een afstand van 380km. Zoals de vooruitzichten nu zijn zal de wind de oosthoek opzoeken zodat het een mooi pittig vluchtje zal gaan worden. Ze zullen er dan zo ongeveer tussen de 5 在 6 需要几个小时.

Hopelijk zijn de duiven genoeg getraind en maken ze er een mooi begin van de Midfond van.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.