沙隆EN香槟

沙隆EN香槟

星期六 26 六月 5Ë midfondvlucht vanuit Nanteuil over een afstand van 463 千米. De weersvoorspellingen voor het weekend waren niet geweldig.

Donderdag avond na het inkorven kwam er al een bericht van de afdeling dat er misschien reeds op vrijdag gelost zou worden. De diverse commissies waren het erover eens dat het weekend slecht werd. En inderdaad vrijdag om 10.00 werd er gelost, maar niet in Nanteuil maar de vrachtwagens waren naar Chalons en Champagne gereden. Volgens de deskundigen was daar de grootste kans voor een mooie vlucht.

我们又遇到了 30 鸽子笼, 4 在道夫 26 母鸡. De wind kwam dit keer uit het ZW en daarom zouden de eerste duiven dit keer rond de 100 每小时公里.

Bij ons werd de 1Ë duif geklokt om 14.17,41, 这次 3 岁母鸡 1552174, in het begin van de vitesse heeft ze ook diverse kopprijzen gevlogen. 比 2Ë 来了 00-1176073 飞进来. Ook deze duivin heeft reeds de nodige kopprijzen gevlogen. Het aantal duiven in de vereniging op deze midfondvlucht is inmiddels geslonken tot maar 93, vadaar dat er maar 24 prijzen te verdelen zijn. 我们有这个时间 2Ë, 5Ë, 6Ë 在 7Ë 协会 (看效果). 文森特邦内斯再次拥有 1Ë 在公会. 文森特祝贺.

De overige duiven kwamen redelijk af maar de echte spirit is iets minder deze week. Het aantal duiven dat prijs vloog was dit keer 12, wat een percentage van 40% inhoud.

Komend weekend is er geen vitesse- of midfondvlucht, de duiven krijgen dan een weekje rust. Volgende week dan alweer de laatste midfondvlucht van dit jaar. 时间飞逝.

Ook gaan de jonge duiven van start komend weekend. Hopelijk is het weer goed zaterdag zodat de meeste jonge duiven hun thuishonk terug kunnen vinden.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.