沙隆EN香槟

星期六 22 juni stond de 4Ë Midfondvlucht op het programma vanuit Chalons en Champagne over een afstand van 419 千米.

Helaas zoals zo vaak dit jaar was het weer op de zaterdag niet goed genoeg om te lossen. In Nederland zag het er wel goed uit maar omdat het in Noord Frankrijk regende kon er niet gelost worden. De duiven bleven dus staan tot zondag. Wederom dus een vlucht met 3 夜篮. Zondag was het wel direct goed en er werd dan ook om 7.30 小时卸载.

Het was een GrandPrix vlucht waar afdeling 9, 10 在 11 aan meededen. Er werden dan ook ongeveer 30.000 duiven op het zelfde moment gelost. Het vertrek was goed en met een snelheid van rond de 80 km per uur zouden de eersten om goed half 1 terug zijn.

De eerste was er dan ook rond die tijd en werd geklokt om 12.41,49. Wederom de 22-8161980, de 2-jarige duivin die vorige week nog de 2Ë vloog van onze gehele afdeling. Daarna kwamen de duiven goed af, 几乎每一分钟都有一架飞机飞来. Uiteindelijk hadden we 24 的 38 在价格上的鸽子. 一个不错的百分比 63%

在联想,我们有 5Ë, 6Ë 在 9Ë 价格 (看效果). De overwinning ging dit keer naar N. Voorhuis. Reeds de 2Ë overwinning van Niels dit jaar. Proficiat Niels.

In de standen op de Vitesse, Midfond en Totaal klassement staan we er overal goed bij. Ook bij het duifkampioenschap staan diverse duiven van ons goed op de ranglijst. Deze standen staan achter de uitslag van deze week.

Komende week doen we alleen mee op de Vitessevlucht. De eendaagse fond past niet bij ons in het schema.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.