沙隆EN香槟

星期六 20 mei stond Chalons en Champagne op het programma. Alweer een afstand van 419 千米.

Met een wederom NO wind zou dit weer een pittige vlucht worden. We hadden bijna alles weer mee gedaan en dat waren er dit keer 48, 亦即 18 dof-fers en 30 母鸡.

Helaas werd er weer te vroeg gelost waardoor een groep duiven niet direct de juiste richting kon kiezen. De lossing was reeds om 7.30 小时. Waarom er dan niet even wordt gewacht zodat het zicht goed is voor alle duiven is maar weer de vraag. Een lossing om 8,30 uur was veel beter geweest, op dat tijdstip was het zicht goed volgens de radar en het zou de hele dag toch goed weer blijven.

De eerste duiven haalden bij ons een snelheid van bijna 65 公里每小时. De eerste werd geklokt om 14.00,06, dit was de jarige 22-8161984 deze kwam als 2Ë aangevlogen maar ging zeer snel over de antenne zodat ze de duif die als eerste kwam aangevlogen voorbij ging, dit was de 21-1598225. 这个 2Ë 被计时 14.00,10. Allebei duivinnen. Daarna kwamen de duivinnen best goed af van zo’n zware vlucht. Het waren wel in hoofdlijnen de duivinnen die goed terug kwamen, de doffers hadden het een stuk zwaarder op deze dag.

Wij hadden in de vereniging de 2Ë, 3Ë, 6Ë, 9Ë 在 10Ë 鸽子. Een hele mooie uitslag op deze vlucht (看效果).

Komende week zijn er 2 逃跑, een vitesse- en een eendaagse fond vlucht. We waren van plan om op beide vluchten in te korven maar zien daar toch van af. Doordat we de laatste 2 weken reeds een aantal zware midfond vluchten hebben gehad vinden we het niet verstandig om komend weekend in te korven op de eendaagse fond vlucht. We zullen dus alleen inkorven op de vitesse vlucht. Echt vitesse kun je het ook niet noemen want de losplaats is Charleville de Meziere geworden. Dit betekend voor onze duiven een afstand van 328 千米, eigenlijk moet je het dan hebben over een midfondvlucht.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.