Boxtel

星期六 7 四月开始了本赛季 2018.

不幸的是,训练飞行是从 31 三月没有发生. 根据部门 9 天气的前景一片光明 30 3月不够好,无法在星期六继续飞行 (我们尚不完全清楚部门正在看哪个雨雷达, 因为星期六的预测 31 三月对鸽子来说很棒, 不会太热, 平静的西南风, 羊云和蓝天) 到了星期六,结果证明那是种出色的比赛天气. 部分原因是他们期望少鸽子,因此从财务上讲这不是一次好的飞行,这是部门取消飞行的原因. Wel jammer dat het financiële gedeelte weer boven het belang van de duiven gaat en dat het voor veel Vitesse spelers weer een week wachten werd om van start te gaan.

Vrijdag 6 april werd er ingekorfd en we hebben alle duiven ingezet op deze vlucht. (totaal 64, 谁 28 在道夫 36 母鸡). Voordat we inkorven kijken we ook altijd even naar de weersvoorspellingen op de zaterdag. Op dat moment zeiden we al tegen elkaar dat het wel weer eens een zware en vervelende zaterdag kon worden. De vooruitzichten waren dat het in eens warm zou worden, dat de wind uit de zeer gevaarlijke Zuid Oosten zou waaien en dat de lucht strak blauw zou worden. Als dit gebeurt op een vlucht in Mei of Juni wanneer de duiven meerdere vluchten hebben gehad dan zou dat niet erg zijn maar voor de allereerste vlucht dan weet je bij voorbaat alweer genoeg. Niet inkorven is ook geen optie omdat je speelt voor de diverse kampioenschappen, duifkampioenen enz.enz. Maar de afdeling had dit weekend beter kunnen besluiten om de vlucht niet door te laten gaan en de vlucht van het vorige weekend wel maar helaas wordt het belang van de duif niet altijd voorop gesteld.

Op zaterdag werden de duiven gelost om 11.00 小时. Op zich een prima tijd. De eerste duiven hadden we rond 12.45 预计小时数. En dat kwam ook uit. 在 12.44 uur werd onze 1Ë duif geconstateerd en ook de 2Ë kwam ook in dezelfde minuut binnen. Daarna druppelde het heel langzaam binnen. Het werd een heel vervelende zaterdag. Normaal gesproken moeten ze op een vlucht over een afstand van 140 km nadat de 1Ë duif binnen is met een halfuur binnen zijn. Helaas was dit dus niet het geval.

‘S avonds waren er nog geen 40 从背面 64, niet normaal en dat op een binnenlandse vlucht. Zelfs heel goede 2 –jarigen waren er niet. Zondags en maandag kwamen er gelukkig nog een heel stel terug zodat we nu op ongeveer 55 zitten die de weg hebben terug gevonden. Maar ook dat betekent dat 10 duiven weg zijn gebleven, helaas veel te veel voor een 1Ë vlucht. Verder is het natuurlijk ook zo doordat deze 10 zijn uitgebleven zitten er ook 10 道夫 / duivinnen in het hok die hun / haar partner kwijt zijn geraakt. Dus het weduwschap is ook totaal verstoord. Duiven moeten weer anders gekoppeld worden en dat zorgt weer voor onrust in het hok en vergt weer energie van de liefhebbers.

Gelukkig hebben wij dan nog het “geluk” dat wij een mooi aantal duiven hebben om te spelen maar er zijn ook liefhebbers ook bij ons in de vereniging die na 1 vlucht het alweer voor gezien houden omdat ze bijna geen duiven meer over hebben. En daar ben je dan de hele winter druk mee om ze goed aan de start te krijgen.

Dan nog de uitslag van dit weekend, we hadden met onze 1Ë duif nog de 3Ë 在公会. Vincent Bonnes had een keurige 1Ë 在 2Ë 地方, 文森特祝贺! 点击此处查看结果

Komende week gaan de duiven naar Heusen-Zolder, dit wordt al een afdelingslossing, hopelijk zijn de omstandigheden dan beter maar de vooruitzichten zoals ze nu zijn, 再次不好,但只有星期二,这需要 4 发生前几天. 我们将看到它带给我们什么.

这个周末祝大家好运!

收藏 永久链接.

评论被关闭.