Boxtel

Boxtel

 

星期六 14 七月 2Ë vlucht jonge duiven vanuit Boxtel.

 

Wederom zou het niet gemakkelijk worden met een Noorden wind en hoge temperaturen.

 

我们在那里 55 笼, een aantal minder dan vorige week maar toch een mooi aantal.

 

De lossingscommissie wachtte gelukkig even met lossen. Het zicht was smorgens vroeg nog niet echt goed, maar om 08.10 uur was de lucht opgeklaard en kon er gelost worden. Het vertrek van de duiven was heel goed en dat is heel belangrijk, ze moeten direct de goede richting kunnen kiezen.

We hadden verwacht dat de eerste duiven er ongeveer 2 uur over zouden doen en als je dan om exact 10.00 uur een groep duiven ziet aankomen dan weet je zeker dat dat de eerste duiven zijn. Het waren er een stuk op 12 en daar waren er 3 从我们的. Ze vlogen nog een aantal kleine rondjes en de 1Ë werd geklokt om 10.00.39. Nummer 2 在 3 er vlot achteraan. Daarna kwamen de duiven echt werkelijk voortreffelijk terug. Elke minuut kwamen er wel een aantal. 中 10 我们已经有分钟 34 的 55 in de klok. Werkelijk geweldig hoe de duiven terug kwamen en nog mooi fris en niet vermoeid.

De overige jongen kwamen goed na en we hebben er nu 54 的 55. Dat is heel goed te noemen.

Bij het maken van de uitslag zagen we pas hoe goed de jongen het gedaan hadden. 我们有 1Ë, 2Ë, 3Ë, 5Ë, 6Ë, 7Ë, 8Ë, 10 等等. 我们协会的. Verder 14 在第一鸽子 19 在我们的协会. (看效果).In het Rayon hadden we ook een super uitslag, en wel de 2Ë, 3Ë, 4Ë van het Rayon. In de Kring hadden we dit keer 36 的 55 在价格上的鸽子, een heel mooi prijs percentage van 66%. Dus al met al in alle opzichten een heel goed verlopen 2Ë 幼鸽逃跑.

收藏 永久链接.

评论被关闭.