Boxmeer

星期六 18 六月 1Ë jonge duivenvlucht. Een lossing van CC4 en CC5 vanuit Boxmeer over een afstand van 104 千米.

We zijn eind mei begonnen met africhten van onze jonge duiven. Dit ging gepaard met ups en downs. Toch kunnen we spreken van een redelijk geslaagde voorbereiding. Ondanks de coli perikelen hebben we ze toch 8 keer kunnen africhten. We zijn begonnen op 1 km en uiteindelijk een aantal keren op ongeveer 35 千米. Aan het begin hadden we er 62 en we konden zaterdag starten met 52. Dus al met al 10 duiven verspeeld op de africhtingen.

De vooruitzichten van het weer waren goed. Zaterdagmorgen was het zicht eerst nog niet echt goed en gelukkig werd en daarom ook gewacht met het lossen tot 10.45 小时. Op dat moment kwamen er ook al witte wolken aan de lucht en de temperatuur was goed te noemen, nog niet te warm.

We waren wel benieuwd hoe het zou gaan, het is altijd spannend op de 1Ë vlucht met jonge duiven. 左右 11.56 小时来到 1Ë aangevlogen en deze ging best snel naar beneden en werd dan ook meteen geconstateerd op 11.56,45, het was een blauwe duivin, 的 20-1176002. Een mooie vroege duif. 的 2Ë kwam er best vlot achteraan en die werd geconstateerd op 11.57,25. We hadden gehoopt dat er grote groepen duiven aankwamen maar dat was niet het geval. Desondanks kwamen ze redelijk goed af. Bijna elke minuut wel één. Binnen een kwartier waren er al 20 en het liep daarna ook mooi door. Uiteindelijk zijn 50 的 52 ingekorfde duiven terug gekomen. Daar zijn we zeker tevreden over.

Bij het opmaken van de uitslag bleek dat onze 1Ë duif een mooie vroege was. Ze werd uiteindelijk 1Ë in zowel de vereniging maar ook 1Ë in het Rayon van 8 verenigingen tegen exact 3.200 鸽子. Een zeer knappe prestatie (zie verenigingsuitslag). Ook het prijspercentage voor deze 1Ë vlucht waren we tevreden over, namelijk 37% (19 / 52)

Al met al een geslaagde 1Ë vlucht met jonge duiven, maar dit is nog maar het begin. Er komen nog meer vluchten en hopelijk blijven ze het goed doen en nog belangrijker allemaal terug komen.

Aanstaand weekend wederom een midfondvlucht, hierop doen we bijna alle oude duiven mee, bijna 70 件, en verder de 2Ë jonge duiven vlucht vanuit Beek en Donk. Dit zal een lossing worden van het gehele Noorden van de afdeling. De spreiding wordt dan al meteen heel breed maar hopelijk vinden onze duiven de weg terug naar huis.

祝你好运所有,直到下周.

Bookmark the permalink.

评论被关闭.