Bierges

Bierges

星期六 21 april stond Bierges op het programma. Een nieuwe losplaats in Belgie en wel over een afstand van 242 公里.

De vooruitzichten waren de hele week goed te noemen. Maar wel met een NO wind en strak blauwe luchten. Het was reeds de 3Ë vlucht dus dan hoop je dat het goed komt.

Met goed weer denk je dat ze een keer mooi op tijd gelost worden, maar helaas, mist en daardoor slechte zichten verhinderde een vroege lossing. Het duurde tot 12.30 uur voordat het goed was.

我们在那里 54 笼, 亦即 25 在道夫 29 母鸡. Een mooi aantal om mee te doen op deze Vitesse vlucht.

Voor een vroege duif moesten we rond 15.50 uur klokken maar het duurde 5 minuten langer dat de 1Ë 他什么. 在 15.55.27 werd deze geklokt, 的 17-1741521, een jaarling duivin. Daarna kwam er elke minuut wel eentje binnen. Het druppelde mooi door en na 20 minuten na de 1Ë duif was de helft reeds binnen. Ook daarna kwamen ze toch redelijk goed terug. Het zijn ook meest jaarlingen waar we dit jaar mee spelen, dus een beetje geduld is wel op zijn plaats. ‘s avonds waren bijna alle duiven terug.

In de uitslag hadden we dit keer 5 在第一鸽子 11 in de vereniging en wel op de plaatsen 4Ë, 5Ë, 6Ë, 10Ë 在 11Ë. Toch goed te noemen. 点击此处查看结果. We moeten nu zorgen dat we de komende weken de training nog wat intensiever maken zodat ze een uurtje goed trainen en de snelheid er goed in zit. Hopelijk komen we dan nog net weer wat hoger op de ranglijst. Maar al met al zijn we tevreden over het verloop van de vluchten. Ook het prijspercentage wordt elke week wat beter, we zaten nu op 46% prijs.(25/54) 离 5 Mei (1Ë Midfond vlucht) moet dat omhoog naar de 50%. 我们会看到.

Komende week staat Quivrain op het programma, wederom een Vitesse vlucht over 314 千米. We zullen er ongeveer tussen de 55 在 60 inkorven, een paar achterblijvers zullen deze keer ook aanhaken.

祝你好运所有

Bookmark the permalink.

评论被关闭.