Bierges

上周六 6 augustus stond Bierges over een afstand van 242 里程数.

我们有 40 鸽子笼. 21 年轻的公鸡和 19 幼母鸡. Het weer was goed en de duiven werden dan ook gelost om 08.00 uur bij een kalme NO wind.

我们必须去早鸽子 11.03 坐, tenminste dat hadden we uitgerekend nadat de eerste duiven in het zuiden en westen van de afdeling waren gevallen. Als er dan exact om 11.00 uur de eerste komt aangevlogen dan is dat wel een bijzondere vroege duif. 这是 22-8161984 duivin die als een streep naar beneden achter onze lokduif aan ging. Sneller dan dit kon niet. Ze werd dan ook geklokt om 11.00,10. We hebben deze duif direct gemeld op de meldingssite en ze kwam bovenaan te staan in de afdeling Noord tegen een dikke 9.000 鸽子.

Omdat het een vroege duif was moesten we logischer wijs lang wachten op onze 2Ë 鸽子. Deze werd geklokt op 11.05,53. Daarna kwamen ze goed terug. Bij het maken van de uitslag kwamen onze duiven op plek 1 en plek 2 terecht in onze sterke vereniging (看效果). 接下来我们有 23 的 40 在价格上笼鸽子. 一个不错的百分比 58 %

Nu was het even wachten totdat alle verenigingen hadden ingestuurd om te zien of ze daadwerkelijk op plek 1 zou blijven staan in het Noorden van onze gehele afdeling. En dat was het geval. Een mooi verhaal werd nog geplaatst op onze site van “Hart van Twente”

https://cc4hvt.nl/gebroeders-van-langen-raken-de-tel-kwijt-en-winnen-de-wedvlucht-bierges-van/

Komend weekend is alles afgelast in verband met de hitte die er momenteel heerst in het westen van Europa. Het is ook niet te doen om deze temperaturen duiven te vervoeren en een verantwoorde lossing te doen. Gelukkig heeft het NPO het hitteprotocol goed nageleefd.

Hopelijk slaat het weer de komende week om en worden er weer normale temperaturen verwacht in Nederland. We zullen zien komende week.

祝你好运,下周见.

收藏 永久链接.

评论被关闭.