贝克和唐克

星期六 22 juni stond Beek en Donk op het programma. Een vlucht waar zowel jonge als oude duiven op het zelfde moment gelost worden.

 

Omdat wij de jonge duiven niet helemaal super hadden en tevens de vooruitzichten (NO wind en kraakheldere blauwe lucht) voor jonge duiven niet goed waren hebben we deze gelukkig thuis gelaten. Achteraf gezien een wijs besluit. Jonge duiven hadden het zeer moeilijk en het verloop was zeer traag.

 

We hebben wel al onze oude 54 鸽子笼, voor deze duiven met veel ervaring was het totaal geen probleem en die kwamen van zo’n korte vlucht dan ook geweldig terug.

鸽子是在释放 08.45 uur en over een afstand van 127 km kwamen de eerste 2 关于 10.29 飞行了几个小时. Dit keer was het de jarige duiven, 18-1552181 die als eerste werd geconstateerd. 的 2Ë was ook een jarige duivin, 的 18-1552171, allebei duivinnen die het dit jaar super goed doen.

Daarna kwamen de duiven ontzettend goed terug, 里面 12 分钟他有芦苇 42 en deze hadden ook allemaal prijs, het prijspercentage komt daarmee op 78%

In de vereniging hadden we 25 在第一鸽子 50, wederom dus veel vroege duiven. 我们有 2Ë, 4Ë, 7Ë, 8Ë 在 9Ë 协会. 看效果

的 1Ë was dit keer weer voor Koen Seiger, met de 17-1741824 een geweldige doffer die afkomstig is van ons en die wekelijks bij hem zeer goed presteert. Koen proficiat en ga nog een aantal weken zo door. De duiven zijn in vorm maar het is nu de kunst om dat nog een aantal weken vol te houden.

Het blijft warm de komende week, hopelijk gaat het met de jonge duiven niet door en neemt de afdeling of NPO een wijs besluit om dit af te gelasten. De ouden duiven kunnen daar beter tegen, misschien een dag later inkorven op de vrijdag en een vluchtje van 300 km zou mooi zijn. We wachten af en zullen zien wat de afdeling besluit de komende dagen.

Succes allen en doe rustig aan met die warme dagen.

收藏 永久链接.

评论被关闭.