贝克和唐克

该 1Ë wedvlucht hadden we 60 笼, 亦即 27 在道夫 33 母鸡. Een mooi aantal om mee te beginnen. Het weer was redelijk goed behalve de wind (ZO) kwam weer uit de verkeerde hoek. Op zo’n korte afstand en dan met een ZO wind dan weet je bij voorbaat al dat de eerste duiven aan de westkant in de vereniging en van het Rayon zullen vallen. En zo gebeurde het ook.

它一直排到 09,15 uur in Beek en Donk over een afstand van 128 千米. De eerste duiven bij ons haalden een snelheid van 87 公里每小时. Gelukkig kwamen ze bij deze wind goed af en met een kwartier waren er dan ook reeds 35 duiven terug. Daarna druppelde het mooi door en zijn ze allemaal terug gekeerd.

的 1Ë plek in de vereniging ging dit keer naar de Comb Oude Lashof uit Weerselo. 的 2Ë 在 3Ë plek waren voor J Luhen ook uit Weerselo. Dit was te verwachten. Daarna zaten wij met onze duiven op plek 4, 5, 7, 在 8. Mooi een aantal duiven vroeg in de uitslag (看效果) In het Rayon moesten we genoegen nemen met een 22Ë 地方.

Hopelijk gaat de wind komende zaterdag vanuit een andere hoek (W) waaien, zodat de eerste prijzen aan de oostkant van de vereniging worden verdiend. 我们将看到会是什么.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.