阿塞-泽利克 22 四月 2017

星期六 22 April stond een vitesse vlucht op het programma vanuit Asse Zellik. We hadden net als vorige week 44 笼, 25 母鸡和 19 道夫. Ze hadden goed getraind de afgelopen week maar door de kou komen ze nog niet echt in vorm. Wederom werd het een middag lossing. Doordat er een regenfront van Noord-West naar het Zuid-Oosten trok duurde het even voordat het ook in Zuid Nederland en Belgie opklaarde en goed weer begon te worden om te lossen. Bij ons in Twente was het de hele dag goed maar wel koud weer. 最终要 12.30 小时,卸载.

Wat we uit het Gelderse gehoord hadden moesten we voor een vroege duif rond 15.40 uur zitten. Het duurde even voordat de eerste er aan kwam vliegen maar om 15.45 来了 2 tegelijk aan. Vlot kwamen de 3Ë, 4Ë 在 5Ë ook aanvliegen. De punten waren wat dat betreft binnen. 那么它们就不会真正顺利,但它流淌通过. 在这种飞行你喜欢他们之后的第一个季度内大部分家庭. 不幸的是,这是不是这样的.

此番再次,这只母鸡是 14-1570473 第一,这个时候也时钟. 该 1Ë 飞行,她也是第一,但她是如此之快,他们不是第一次记录, 他们不得不被挑选出来的笔和持有的天线被识别. 这一次, 2Ë 在 3Ë 鸽子甚至公鸡, 这不是我们平常但很明显,美也表示,现在. 我们有这个时间 3Ë, 4Ë, 6Ë 10Ë 在 11Ë 协会 (看效果). 总而言之还不错,足以指出了一些短跑比赛. De aangewezen duiven kunnen we nog niet echt mee scoren maar dat bewaren we hopelijk voor de midfond en eendaagse fond vluchten.

接下来我们有 21 的 44 在价格上的鸽子. Toch voor deze vlucht een mooi percentage van 48%.

Aankomend weekend wederom een vitesse vlucht en dit keer vanuit Quievrain, alweer over een afstand van meer dan 300 千米. Helaas blijft het koud deze week maar we zullen ze allemaal blijven inkorven. Volgende week hebben we al de eerste midfond vlucht en zoals de verwachtingen nu zijn wordt het dan ook warmer voor de duiven veel prettiger.

Succes allemaal weer de komende week en hopelijk een keer een normale ochtend lossing, we zullen zien.

 

收藏 永久链接.

评论被关闭.