有很多党派的一个冬天后, prijsuitreikingen, huldigingen enz is afgelopen zaterdag de eerste (test) vlucht van start gegaan.

Het kweekseizoen is goed verlopen en de meeste vliegduiven zitten vanaf half Maart weer gescheiden. Vanaf dat moment gaan ze ook weer naar buiten om voorlopig nog rustig de rondjes te vliegen. De komende weken zullen we de trainingen langzaam activeren.

Kalkar

星期六 6 四月站在 1Ë vlucht op het programma. De duiven zouden ook naar de losplaats “Duiven” gaan maar omdat daar ook andere afdelingen stonden is onze afdeling naar Kalkar (77 千米) verhuist. Een losplaats die nog niet eerder op het programma heeft gestaan.

We hebben dit jaar 31 因此,可能会列出与电晕有关的各种规定,但在一些爱好者的帮助下,这项工作做得很好,我们有星期六 36 因此,可能会列出与电晕有关的各种规定,但在一些爱好者的帮助下,这项工作做得很好,我们有星期六, in totaal dus 67. Deze hebben we ook allemaal ingekorfd.

De voorspellingen van het weer waren goed maar helaas kwam dat niet helemaal uit. Het zou in de loop van de morgen reeds opklaren maar daar kwam weinig van terecht. S’middags klaarde het wel wat op maar de luchten bleven grijs met slechte zichten.

De duiven zijn uiteindelijk om 13.45 gelost. De eerste duiven kwamen na een dik uur aangevlogen, na een aantal rondjes hebben we de 1Ë duif geconstateerd om 14.47,21. 快速进入和快速飞行的动力是巨大的 3 minuten op 14.50 uur hadden we er reeds 11 在时钟. Daarna druppelde het redelijk door voor een 1Ë 航班.

这是一个试验飞行是有在任何级别,但测试我们所拥有的一切作为一个社会已经取得了皮疹. 我们到达 3Ë 将走得更远 11 在第一鸽子 23 结果.

本周末的 1Ë 价格飞行并有博克斯特尔. 正如预期现在将是一个阳光灿烂的日子, 冷,但也无风. 他们已经具备了吸引最优秀 1Ë 鸽子将有最少 2 uur over gaan doen. (140 千米)

这仅仅是个开始,我们将看看它给我们带来了.

祝你好运所有.

收藏 永久链接.

评论被关闭.