Quievrain

星期六 6 juni stond wederom Quievrain op het programma. Dit zou dan de 3Ë keer zijn dat ze daar gelost worden. Ook is dit de laatste Vitesse vlucht voor 2021.

In alle standen op de Vitesse staan we er goed voor, dus nu maar hopen dat ze het nog een keertje goed doen. Altijd spannend.

我们在那里 43 笼, 亦即 19 在道夫 24 母鸡. Ook de aangewezen duiven wordt met de week moeilijker. Een aantal duiven die het in het begin goed deden worden langzaam toch wat minder terwijl andere duiven juist weer beter worden. Dus het aanwijzen blijft lastig.

周六全天多云,能见度差,提前决定将航班推迟到周日. 前景更好, 然而,在该国的东半部,云会终日徘徊. 希望没事.

所以星期天就在附近 11.00 小时卸载. 随着北风,第一个会在那里 4 飞过几个小时. 速度会左右 75 每小时数英里.

我们再次从文森特·邦尼斯那里听说他 1Ë 鸽子计时 15.04,57. 我们认为这是一个很早的. Bij ons werd de 1Ë duif geklokt om 15.09,16. Gelukkig was dit de 1Ë getekende en wel de 19-1338264, een 2-jarige doffer die wekelijks vroeg in de uitslag terug te vinden is. Daarna waren het 9 duivinnen die thuis kwamen. Blijkt maar weer dat de duivinnen het over het algemeen beter doen dan de doffers. Dit is ook bij de meeste andere liefhebbers het geval. 鸽子是相当富裕, niet zoals op de eerdere vitesse vluchten maar desondanks waren we wel tevreden. Jammer dat er nog veel bewolking hing boven twente en dat ze daar toch problemen mee hadden.

在协会中,这一次 2Ë, 3Ë 在 5Ë 协会. De aangewezen duiven (2 的 3) hadden we als 2Ë in de vereniging en als 29Ë 在关联. Jammer dat de 2Ë aangewezen duif er niet eerder was maar dat is ook duivensport. Altijd maar weer afwachten welke duiven vroeg komen. Het prijs percentage blijft wekelijks mooi op peil, 这个时候 56% (24/43) (bekijk de uitslag) 文森特邦内斯再次拥有 1Ë in de vereniging en het rayon. Wederom dezelfde duivin, 的 19-1338217, een super prestatie van deze 2-jarige duivin.

In de diverse eindstanden zijn we op de Vitesse bovenin geëindigd. (zie bijlage) Al met al een zeer goed Vitesse kampioenschap gevlogen met onze duiven. Ook het hokgemiddelde was super, 许多早期的鸽子和许多鸽子的价格. 此外,我们的鸽子与鸽子冠军齐名 2 吨/ 8.

现在一些中距离航班和幼鸽航班也开始到达. 我们正忙于训练我们的年轻人. 幸运的是,最近几周天气好转了,我们可以训练了.

 

下周四从 Chalons en Champagne 出发的另一个中距离航班.

 

祝大家好运.

收藏 永久链接.

评论被关闭.