Nanteuil 16 juli 2016

Zaterdag 16 juli was alweer de laatste Midfond vlucht van dit seizoen en wel Nanteuil. Een aardige afstand van 463 km. We hadden dit keer er 22 ingekorfd, allemaal duivinnen. Ze hadden de hele week weer goed getraind en dat was te zien. Dit keer hadden we de 2e, 4e, 5e, 6e, 7e, 9e enz. en 10 duiven bij de eerste 19 in de Vereniging. Klik hier voor de uitslag. In de kring hadden we dit keer 13 van de 22 in de prijs. Voor de zoveelste keer een geweldige uitslag met vroege duiven en een goed prijs percentage. De eindstanden van de Midfond kan worden opgemaakt en we zijn uiteindelijk in de Vereniging en het Rayon 2e geworden achter onze club genoot Vincent Bonnes. Helaas heeft de vlucht vanuit Peronne op 25 Juni veel stuk gemaakt maar daar is genoeg over gezegd. Klik

Vincent Bonnes maakt een geweldig seizoen door en is in de kring van onze afdeling Midfond kampioen geworden, Vincent proficiat.

De jonge duiven zouden worden gelost in Heusden op Zolder. Helaas door het mindere weer in Belgie en Nederland kon deze vlucht geen doorgang vinden. Goed dat ze deze vlucht voor jonge duiven hebben afgelast en dat de duiven terug naar de lokalen gingen.

Komend weekend wederom Heusden op Zolder voor jonge duiven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.