Mons 20 september 2015

Zondag 20 september was dan de laatste vlucht van dit seizoen. De duiven werden in Mons gelost. We hadden er dit keer 11 ingekorfd. Van deze 11 vlogen er 10 in de prijs. In de vereniging hadden we de 3e, 4e, 5e 6e enz. (zie uitslag). Ze hebben het seizoen keurig afgesloten. Alle duiven krijgen nu rust en zullen de komende tijd niet meer worden losgelaten.

De balans van het seizoen kan worden opgemaakt. We hebben dit jaar op 4 onderdelen mee gespeeld. Het vliegseizoen 2014 hebben we niet overtroffen maar we kunnen toch zeggen dat we het wederom uitstekend gedaan hebben. In ons Rayon zijn we toch maar weer op alle 4 onderdelen, Vitesse, Midfond, Jong en Natoer 1e Onaangewezen Kampioen geworden. Een geweldig resultaat. In onze kring 2 en onze afdeling staan we ook vaak in de bovenste regionen. Zelfs in de Midfondclub van onze afdeling 9 hebben we de 1e Midfond duif.

Kortom een goed vliegseizoen, hoewel het met de jonge duiven nog beter moet maar daar werken we aan. Hopelijk is daar vanaf volgend jaar al wat van te merken. We zullen zien.

De komende tijd de nodige feestjes en huldigingen en op naar 2016.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.