Mettet

Vrijdag 18 augustus stond Dizy op het programma. Gelukkig werd de losplaats gewijzigd in Mettet dit omdat de weersvoorspellingen niet best waren. Het zou in één keer zeer warm worden en de wind wederom voor de zoveelste keer vanuit het ZO waaien.

Je hoopt nog dat het allemaal mee zal vallen maar als het dan te lang duurt voordat de 1e duif er is dan weet je al dat het een lastige middag zal worden. De duiven werden gelost om 12.45 uur en de 1e duif bij ons werd geconstateerd om 17.14,20. Bijna een half uur later dan de eerste duif bij ons in de vereniging (zie uitslag). Jos Luhen had dit keer de eerste 3 duiven in de vereniging. Jos proficiat.

Gelukkig zijn bijna alle duiven weer thuis gekomen en staan er nog een paar vluchten op het programma. We zullen nog wel mee doen maar bekijken per week op welke vlucht we inkorven. (jong / natoer)

Komend weekend gaan de jonge duiven naar Dizy le Gross over een afstand van 368 km. Waarschijnlijk zullen we er 10 mee doen. De overige duiven gaan dan op de natoer.

Succes allen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.