Nanteuil 16 juli 2016

Saturday 16 juli was alweer de laatste Midfond vlucht van dit seizoen en wel Nanteuil. Een aardige afstand van 463 km. We had this time there 22 basketed, All hens. Ze hadden de hele week weer goed getraind en dat was te zien. This time we had the 2e, 4e, 5e, 6e, 7e, 9e etc.. in 10 pigeons in the first 19 in the Association. Click here for the results. In de kring hadden we dit keer 13 of the 22 in the price. Voor de zoveelste keer een geweldige uitslag met vroege duiven en een goed prijs percentage. De eindstanden van de Midfond kan worden opgemaakt en we zijn uiteindelijk in de Vereniging en het Rayon 2e geworden achter onze club genoot Vincent Bonnes. Helaas heeft de vlucht vanuit Peronne op 25 Juni veel stuk gemaakt maar daar is genoeg over gezegd. Klik

Vincent Bonnes maakt een geweldig seizoen door en is in de kring van onze afdeling Midfond kampioen geworden, Vincent congratulations.

De jonge duiven zouden worden gelost in Heusden op Zolder. Helaas door het mindere weer in Belgie en Nederland kon deze vlucht geen doorgang vinden. Goed dat ze deze vlucht voor jonge duiven hebben afgelast en dat de duiven terug naar de lokalen gingen.

Komend weekend wederom Heusden op Zolder voor jonge duiven.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.