“Eindstanden Midfondclub Afdeling 9 2014″ en “Te Koop Jonge Duiven” uit al onze vliegduiven 2014.

Eindstanden Midfondclub Afdeling 9 2014” en “Te Koop Jonge Duiven” uit al onze vliegduiven 2014.

Afgelopen zaterdag zouden de Postduiven naar Frankrijk gaan maar door wederom het slechte weer werden ze uiteindelijk terug gebracht naar Deurne en werden ze daar gelost om 15.45 uur. Deurne was voor ons 126 km. Ze waren er dan ook allemaal snel terug. Omdat ze werden gelost in Nederland werd ook deze vlucht niet mee geteld voor de Kampioenschappen.

De eindstanden van de Midfondclub zijn dus nu ook bekend. We zijn uiteindelijk over de 4 overgebleven vluchten “Keizer Kampioen” geworden van de Midfondclub (zie eindstand). Nadat we op de Vitesse reeds Kampioen geworden waren op het Onaangewezen Kampioenschap in de Afdeling is dit een fantastisch vervolg op de Midfond. In de eindstand van de duifkampioenen staan wij ook bij de eerste 50 Duifkampioenen van de Midfondclub en daar staan er wel geteld 7 van ons bij. “Super” (zie eindstand duifkampioenen)

We hebben de postduiven afgelopen zaterdag (12 juli) niet meer gescheiden en hebben de doffers en duivinnen als beloning mooi bij elkaar gelaten. We hadden nog exact 25 Doffers en 25 Duivinnen. De eitjes zullen gelegd worden in week 30 en 31, dus tussen 21 juli en 30 juli.

Liefhebbers die belang hebben bij deze eieren, dus jongen uit al onze beste vliegduiven (zie uitslag Duifkampioenen) , kunnen contact met ons opnemen via onze site of telefonisch met één van ons beiden. De eieren kunnen dan in de eerste, tweede week (in overleg) van augustus 2014 worden opgehaald.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.