Deurne 5 september en Peronne 6 september 2015

Zaterdag 5 september was het bewolkt en regenachtig. Al snel bleek dat de jonge duivenvlucht vanuit Chalons en Champagne niet door kon gaan en deze werd dan ook uitgesteld naar de zondag.

De Natoer vlucht zou gaan vanuit Heusden op Zolder maar ook daar kon niet worden gelost vandaar dat het konvooi terug reed naar Deurne. Gelukkig werd het in de loop van de middag beter en duiven konden worden gelost. We hadden er 46 ingekorfd en ze kwamen goed af met als resultaat een 1e, 3e, 8e 9e enz van de Vereniging. In totaal hadden we 36 van de 46 in de prijs. (78%) Een perfecte uitslag.

De Jonge duiven werden zondag gelost in Peronne. Daar hadden we er 10 op mee en deze kwamen ook redelijk goed af. We hadden daar de 4e, 5e, en 6e van de Vereniging en 5 van de 10 in de prijs. Ook hier waren we tevreden over (zie uitslag). Met de jonge duiven zijn we toch nog weer 1e in zowel de Vereniging alsmede het Samenspel geworden.

Komende zaterdag zullen we alleen nog een aantal duivinnen inkorven op de Natoer. De jonge duiven hebben nu vaak genoeg een vlucht gehad en geven we rust.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.