Zandvliet 2 juli 2017

Samstag 01 Juli würde die Vögel zu Nanteuil. Leider war der Ausblick auf das Wetter so schlecht, dass Einkorben bereits Donnerstag auf Freitag verschoben. Ebenfalls am Freitag waren die Aussichten nicht gut, aber die Abteilung würde Freitagabend entscheiden, wo die besten Aussichten zu lösen waren, dorthin zu gehen als zu fahren.

Es wäre zunächst Niergnies, aber nicht entladen werden kann und beschlossen, Peronne zu fahren. Zaterdag morgen was het daar nog regenachtig en bewolkt en de opklaringen kwamen net te laat om ‘s middags nog te lossen. Daarom uitgesteld naar de zondag.

Ook op de zondag was het eerst niet goed maar ‘s middags klaarde het op en er kon worden gelost om 14.30 Stunde. Inmiddels was met al terug gereden vanuit Frankrijk naar de Nederlands – Belgische grens en werd Zandvliet als losplaats gekozen.

Diesmal war es der 15-1331378 die als 1e kam fliegen. Ze bleek later de 5e duif van de Vereniging te zijn. We kunnen merken dat we aan het einde van het seizoen zitten. De duiven komen wel goed terug maar de echte snelheid is er uit. We missen nu ook weer een aantal minuten om 1e te worden. We hadden verder nog wel 8 Tauben in der ersten 20 van de vereniging maar ook het aantal liefhebbers en het aantal duiven neemt wekelijks snel af. (Siehe Ergebnisse)

Aanstaand weekend nog 1 midfond vlucht en dan zit het seizoen voor de oude duiven er op en is het goed geweest. Mogen ze de rest van het jaar uitrusten.

 

Bis nächste Woche.

Setze ein Lesezeichen für Permanentlink.

Kommentarfunktion ist geschlossen.