Nanteuil 16 juli 2016

Samstag 16 juli was alweer de laatste Midfond vlucht van dit seizoen en wel Nanteuil. Een aardige afstand van 463 km. Wir hatten dieses Mal gibt 22 eingekorbt, Alle Hennen. Ze hadden de hele week weer goed getraind en dat was te zien. Dieses Mal hatten wir das 2e, 4e, 5e, 6e, 7e, 9e usw.. in 10 Tauben in der ersten 19 in der Vereinigung. Klicken Sie hier für die Ergebnisse. In de kring hadden we dit keer 13 der 22 im Preis. Voor de zoveelste keer een geweldige uitslag met vroege duiven en een goed prijs percentage. De eindstanden van de Midfond kan worden opgemaakt en we zijn uiteindelijk in de Vereniging en het Rayon 2e geworden achter onze club genoot Vincent Bonnes. Helaas heeft de vlucht vanuit Peronne op 25 Juni veel stuk gemaakt maar daar is genoeg over gezegd. Klik

Vincent Bonnes maakt een geweldig seizoen door en is in de kring van onze afdeling Midfond kampioen geworden, Vincent Glückwünsche.

De jonge duiven zouden worden gelost in Heusden op Zolder. Helaas door het mindere weer in Belgie en Nederland kon deze vlucht geen doorgang vinden. Goed dat ze deze vlucht voor jonge duiven hebben afgelast en dat de duiven terug naar de lokalen gingen.

Komend weekend wederom Heusden op Zolder voor jonge duiven.

Setze ein Lesezeichen für Permanentlink.

Kommentarfunktion ist geschlossen.