Fay aux Loges (Orleans)

De eendaagse fondvlucht werd op zondag wederom uitgesteld en die ging dus naar de maandag. (lang geleden dat er op maandag een vlucht was)

Eindelijk was het maandags bij de lossing goed weer en werden de duiven om 07.00 Stunde entladen. Hier hatten wir 27 naartoe gedaan. Voor ons een groot aantal op een eendaagse fondvlucht. Diese waren 9 Doffer in 18 Hennen.

De lossing verliep goed maar helaas onderweg kwamen deze duiven en dan met name in Nederland diverse buien tegen. Desondanks kwamen ze bij ons goed af. Von 1e was onze 3e gezogen, von 17-1741506, 3 alte Henne, die het bijna altijd goed doet. Ook nu dus weer. Mooi op tijd. Als 2e duif was het onze 1e gezogen, von 4 jarige doffer 16-1173634, deze doffer was de laatste 2 weken als 1e über die Antenne weitergegeben. Nu dus 2e van het hok. Dus 3 weken achter elkaar zeer vroeg in de uitslag. Ook de overige duiven kwamen goed af, bijna elke minuut wel eentje en dat over een afstand van meer dan 600 km.

Wir hatten im Verein 4e, 5e, 6e, in 8e Platz (Siehe Ergebnisse). Plek 1, 2 in 3 waren voor Vincent Bonnes. Knappe prestatie van Vincent.

Ook op deze vlucht hadden we een fraai prijs percentage van 70% (19 / 27)

Al met al was het lang wachten dit weekend maar hebben de duiven ons niet in de steek gelaten.

Komend weekend een midfondvlucht vanaf Chalons en Champagne over een afstand van 415 km. We moeten donderdag bij het inkorven goed kijken of we weer alles mee doen of dat we toch een aantal thuis laten. Wir werden sehen,.

Bis nächste Woche.

 

Setze ein Lesezeichen für Permanentlink.

Kommentarfunktion ist geschlossen.