Chalons en Champagne

Samstag 2 september was het voor ons de laatste vlucht voor de jonge duiven. We hebben er nog maar 4 mee gedaan. diese 4 duiven zaten de vorige week nog in de prijzen.

Het zou een zware vlucht gaan worden over een afstand van 411 km. Er was een beetje wind uit het zuidoosten, die onderweg ook nog soms variabel was. Ook de temperatuur liep aardig op.

Die Tauben wurden freigegeben 9.30 Stunden und die 1e duif werd bij ons geconstateerd om 15.17,37. Deze was mooi op tijd. Er waren nog maar 2 duiven gemeld bij ons in de vereniging. Deze duif kwam dus fraai terecht op een 3e Platz (Siehe Ergebnisse).

Het was wederom de 23-9037056, deze duivin staat nu bovenaan in het duif kampioenschap van onze vereniging. Eine sehr gute Leistung. Von 2e duif van ons zat ook nog goed in de prijs en belande op de 11e Platz in der Gesellschaft. Von 3e in 4e duif kwamen ook zaterdag nog thuis.

Het seizoen zit er voor dit seizoen op, het is goed geweest. Wir geben den Tauben Ruhe, damit sie die Mauser gut überstehen.

Als de kampioenschappen bekend zijn zullen wij deze plaatsen op de website. Voor diegene die nog wel meedoet aan de laatste vluchten, succes ermee.

Setze ein Lesezeichen für Permanentlink.

Kommentarfunktion ist geschlossen.