Chalons en Champagne

Zaterdag 2 september was het voor ons de laatste vlucht voor de jonge duiven. We hebben er nog maar 4 mee gedaan. Deze 4 duiven zaten de vorige week nog in de prijzen.

Het zou een zware vlucht gaan worden over een afstand van 411 km. Er was een beetje wind uit het zuidoosten, die onderweg ook nog soms variabel was. Ook de temperatuur liep aardig op.

De duiven werden gelost om 9.30 uur en de 1e duif werd bij ons geconstateerd om 15.17,37. Deze was mooi op tijd. Er waren nog maar 2 duiven gemeld bij ons in de vereniging. Deze duif kwam dus fraai terecht op een 3e plek (zie uitslag).

Het was wederom de 23-9037056, deze duivin staat nu bovenaan in het duif kampioenschap van onze vereniging. Een zeer knappe prestatie. De 2e duif van ons zat ook nog goed in de prijs en belande op de 11e plek in de vereniging. De 3e en 4e duif kwamen ook zaterdag nog thuis.

Het seizoen zit er voor dit seizoen op, het is goed geweest. We geven de duiven rust zodat ze goed door de rui kunnen komen.

Als de kampioenschappen bekend zijn zullen wij deze plaatsen op de website. Voor diegene die nog wel meedoet aan de laatste vluchten, succes ermee.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.